V rámci přípravy článku, "FAQ: Jak a čím stahovat hudbu filmy hry" mám na vás následující dotaz jaký je váš oblíbený downloader a na jaké stahování jej používáte a proč?
Dál vybrali by jste si downloader podle tohoto http://technet.idnes.cz/stahujte-z-inte ... ftware_dvr článku?
Mým favoritem mezi downloadery je Orbit downloader prostě proto že stahuji hlavně filmy a právě tenhle umí od Youtube až po Rapid Premium. Takže jeden program na vše.
Váš oblíbený downloader
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Váš oblíbený downloader
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Sem rad, ze tam je muj favorit Download Express 1.9 :). Ja sem pro Download Express 1.9. Krasne se zaintegruje misto klasickyho stahovani a funguje perfektne.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
DAP Premium 7.0.1.3+CZ
Video Get 2.0.2.27
Tube Hunter Ultra 2.0

Video Get 2.0.2.27

Tube Hunter Ultra 2.0

Naposledy upravil(a) X dne 25 led 2008 20:19, celkem upraveno 3 x.
Já mám Free Download Manager a jsem spokojen-jednoduchý, česky, zadarmo, ale rozhodně jsem všechny nezkoušel takže nemohu posuzovat.....Flashget je taky dobrej, Getright je asi nej ale ne zadarmo takže ať si ho nechaj 

Intel Celeron G1840, 4GB RAM DDR3, MB Gigabyte H81-S2V, Asus GT610 1GB, SSD Kingston HyperX Fury 120GB, WD 500GB SATAII, Asus DVD-RW LightScribe, Fortron 350W
Jak označit téma za vyřešené
HiJackThis
Návod na údržbu systému pro začátečníky
Jak označit téma za vyřešené
HiJackThis
Návod na údržbu systému pro začátečníky