Dobrý den, dnes jsem přijel po několika dnech domů z nemocnice a zjistil jsem, že mi byl ukraden steam ůčet!
Hledal jsem různě na internetu, ale našel jen návody na odcizené itemy a podobné věci a u ostatních nevím, jestli jsou důvěryhodné a proto nechci riskovat!
Nemá někdo nějaké osobní zkušenosti a nevíte jak se to mohlo stát v mé nepřítomnosti?
Ukradený steam účet! Vyřešeno
Re: Ukradený steam účet!
Napsat na Steam Support, nic jiného ani nezbývá.
Napiš na support a modli se. Mně odpověděli na ticket s odcizeným účtem až za 5 týdnů, některým lidem odpovídají až za 6 měsíců. Do té doby nezbývá nic než čekat...
PC:
MTB INTEL DQ45CB, Intel Core2 Duo E8400 @ 3.0GHz, NVidia GeForce 8600 GT, Kingston 4GB DDR2 667MHz RAM, 2x 465GB Seagate Barracuda HDD
MTB INTEL DQ45CB, Intel Core2 Duo E8400 @ 3.0GHz, NVidia GeForce 8600 GT, Kingston 4GB DDR2 667MHz RAM, 2x 465GB Seagate Barracuda HDD
Tak v mým případě jsem si za to mohl sám dal jsem mu dokonce i kod na změnu emailu.
Napsal jsem na steam support a odepsali mi za měsíc i s novým heslem (omluvili se za pozdní odpověď)
Ale budeš potřebovat nějaký ten kod od hry nebo od PSC (či karty co jsi tam dobíjel).
Napsal jsem na steam support a odepsali mi za měsíc i s novým heslem (omluvili se za pozdní odpověď)
Ale budeš potřebovat nějaký ten kod od hry nebo od PSC (či karty co jsi tam dobíjel).
S tím čekáním je to delší. Po 2 měsících mi nedorazila odpověď, tak jsem napsal znova a druhý den jsem měl účet zpět.
Ryzen 5 5600, RX 6600XT. 16GB 3200 Mhz
Normálně napiš na steam podporu, budeš potřebovat důkaz, že ten účet je opravdu tvůj, jak psal Truger.
Jinak nevím, proč má každý problém s odepsáním podpory, mě odpověděli vždycky do týdne. I kvůli ukradenému účtu.
Jinak nevím, proč má každý problém s odepsáním podpory, mě odpověděli vždycky do týdne. I kvůli ukradenému účtu.
AMD Ryzen 5 5600X | MSI MAG B550 TOMAHAWK | G.Skill Aegis 32GB 3200MHz | Kingston A2000 1TB | PowerColor Red Devil RX 6700 XT 12GB | XPG Core Reactor 750W | Be quiet! PURE BASE 500 | Asus VG27AQ1A
Tak když napíšu tohle bude to stačit?
VZOR:
jméno účtu
email
cd-key hry
Nějaká zpráv, že mi byl ukraden.
VZOR:
jméno účtu
cd-key hry
Nějaká zpráv, že mi byl ukraden.
Nejspíš jsi měl hloupé heslo. Možná používáš jen jedno heslo všude a zadal jsi ho na nějaký web, fórum atd. V mém vláknu Šedá zóna se tím budu zabývat, a nejenom tím ... dokonce vám může být ukradena identita bez prolomení hesla.
No ono se to stalo z ničeho nic .. Na steam se přihlašuji jen přes aplikaci :) A hesla používám všude jiné
Jen teda pokud mám něco o co mi nejde, tak mám heslo co dávám všude
Ale to teda u steamu nehrozí :) Ale chápu co myslíš :) Jen by mě zajímalo, jestli jim stačí poslat to co jsem napsal v dotazu předtím :) Nebo jestli si myslíte, že to stačí

Čím více popíšeš problém a dodáš důkazy, tím lépe se jim bude na problému pracovat a vyhodnocovat ho - důkazy, že je acc Tvůj atd.
Lenovo Legion 5 ( Ryzen 7, RTX3070 140W, 32GB RAM )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
- beather
- Herní spec. / Tvůrce článků
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
X píše:Nejspíš jsi měl hloupé heslo. Možná používáš jen jedno heslo všude a zadal jsi ho na nějaký web, fórum atd. V mém vláknu Šedá zóna se tím budu zabývat, a nejenom tím ... dokonce vám může být ukradena identita bez prolomení hesla.
steam má dvoufázové přihlašování...
btw.. účet ti NIKDY neukradnou jen tak, takže si nech poté zkontrolovat počítač na přítomnost nějakých škůdců... pokud jsi ovšem nejsi vědom toho, že sis o něj přišel vlastní blbostí
Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein
[b]Rozcestník mých článků
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein

[b]Rozcestník mých článků
beather píše:steam má dvoufázové přihlašování...
I kdyby měl třífázové přihlašování, tak to nic neznamená. Bezpečnost leží především na lidech, dokud budou lidé lehkomyslní, naivní, líní, tak nebude stát bezpečnost nikdy ani za zlámanou grešli. Nemyslete si, že vaše peníze na PayPalu nebo v bance jsou v bezpečí. Až se k tomu dostanu, přihodím další článek do Šedé zóny, jak to dopadlo s testováním bezpečnosti webů na Netu. Bezpečnostní díry například u Google, Seznamu a našich bank ... A to jsem se chtěl věnovat vlastním zkušenostem, no tak příště

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 3195
-
od PARKR
Zobrazit poslední příspěvek
07 pro 2024 18:09