Už pred 15 mesiacmi som si kúpil myš EVOLVEO MG611.
Myška doteraz fungovala perfektne (až na to že svieti ako pobrežný majak a zatiaľ som nenašiel v BIOSe nastavenie na odpojenie USB portov od energie ak niekto má nápad tak povedzte)
Len pred 2 dňami sa mi zdalo že niečo nie je v poriadku pri klikaní ľavým tlačítkom myši. Konkrétne keď som hral hru Minecraft(som si istý že ju poznáte
 ) pri tejto hre treba držať ľavé tlačítko myši pre zničenie bloku, no keď ho držím tak ho váčšinou najprv nezasníma, potom keď si to uvedomí tak to zaznamená ako krátky klik a zase to pustí, potom si zrejme zas uvedomí že to ešte stále držím a tentokrát to sníma ako že to držím. Niekedy je tento postup poprehadzovaný.
 ) pri tejto hre treba držať ľavé tlačítko myši pre zničenie bloku, no keď ho držím tak ho váčšinou najprv nezasníma, potom keď si to uvedomí tak to zaznamená ako krátky klik a zase to pustí, potom si zrejme zas uvedomí že to ešte stále držím a tentokrát to sníma ako že to držím. Niekedy je tento postup poprehadzovaný.S pravým klikom nie je nič nefunkčné ani s ostatnými tlačítkami, no keď som zapojil inú myš tak fungovala bez problémov takže usudzujem že problém je v myši a možno v konkrétnom tlačidle. Môže to byť spôsobené aj starobou. Ak sa niekto s podobným problémom stretol, je to možné opraviť, alebo mám kúpiť novú myš?