Dobrý den,
jak prosím vypnu integrovanou grafickou kartu na základní desce: asus P8Z68-V ? V advanced jsem nastavil initiate graphics adapter na PCI-E/PCI a render standby na enable. Ve správcích zařízení integrovanou kartu pořád vidím (před vyměnou grafické karty byla integrovaná zakázaná). Měnil jsem grafiku za novou a musel sem resetovat bios a teď nevím kde se to vypíná. Předem díky
vypnutí integrované grafické karty
Re: vypnutí integrované grafické karty
Podle manualu nevypada ze by moznost vypnout integrovanou graficku v BIOSu byla.
Cemu ta integrovana graficka karta vlastne vadi? Dokud do ni neni zapnuty monitor tak je vypnuta.
Cemu ta integrovana graficka karta vlastne vadi? Dokud do ni neni zapnuty monitor tak je vypnuta.
Re: vypnutí integrované grafické karty
předtím, než jsem vyměnil karty jsem ji neviděl ve správcích zařízení a pamatuju si, že člověk, který tam původní kartu dával tu integrovanou někde v biosu vypínal. Vadí mi to z toho důvodu, že když spustím nějakou detekci systému nebo výkonu pc a pod. tak mi to najde vždy jako primární grafický adaptér právě tu integrovanou grafiku a ne tu novou, takže veškeré výsledky jsou zkreslené, navíc by to prý nemuselo dělat paseku když systém detekuje dvě grafiky na základovce
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 2534
-
od Kogaku
Zobrazit poslední příspěvek
31 kvě 2025 19:19