Pozdě – byl's tam a oni si tě dřív nebo později najdou.X píše:…Jsem před pár roky narazil na … návod na atomovou bombu … radši jsem to také hned smazal
Format HDD a odstranenie virusu
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
to Pic: je to tak 5 let zpátky, co se to stalo.nevěřil jsem mu dokud jsem to neviděl na vlastní oči. ty soubory se "asi" nemazaly, jen v obrovském kvantu přesouvaly tam a zpět a šíleně rychle.když si vezmu, co bylo asi před těmi 5 lety za HW, tak bych se nedivil, že se něco takového stalo. navíc to byly ještě Winy 98.neumím si to vysvětlit do dneška, ale tohle se fakt stalo, ale bohužel nemám k tomu žádné důkazy.možná tak bude mít ten kámoš ten zničený disk, ale to je tak všechno
//EDIT: ještě jsem zapomněl dodat, kdyby se označila celá složka a začala se přesouvat (mazat) tak OK, jenže ono to tak bylo, ale začala se přesouvat jedna,vyskočilo okno se zobrazením zbývajícího času, a hned po tom vyskočila další, že se přesouvá něco jiného. tak bylo těch oken na ploše kolem 20-ti.
//EDIT: ještě jsem zapomněl dodat, kdyby se označila celá složka a začala se přesouvat (mazat) tak OK, jenže ono to tak bylo, ale začala se přesouvat jedna,vyskočilo okno se zobrazením zbývajícího času, a hned po tom vyskočila další, že se přesouvá něco jiného. tak bylo těch oken na ploše kolem 20-ti.

Naposledy upravil(a) memphisto dne 27 led 2008 08:23, celkem upraveno 1 x.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Mluvíme každý o něčem jiném. Já říkám, že neznám vir, který dokáže zničit monitor či jinou součást Pc. Zlikvidovat soubory na disku, programy , to ano.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
tj ale ono tím přesunováním souborů ten disk odešel.modrá smrt a pak už se nedal rozjet
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
To je sice možné, ale prvotní příčinou nebyl vir. Ten udělal jen zátěžový test. A vůbec, já Ti svůj názor nevnucuji. Obrať se na odborníky přes viry. Končím debatu.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
jasný v poho. já se s nikým hádat a vyvolávat konfikty nechci. jen mě to celkem zarazilo, protože jsem nikdy nic takového neviděl a tehdy jsem si myslel, že se to nemůže stát. nj tak teď už vím, že je to možné, ale při dnešní detekci a HW už asi ne. taky končím 

-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: pozdrav
memphisto píše:tj ale ono tím přesunováním souborů ten disk odešel.modrá smrt a pak už se nedal rozjet
ten disk neni nejspis zniceny ale pouze jeho sektory. nekdy se mi stala podobna vec a disk lezel v supliku asi pul roku pak se mi do ruky dostal jeden casak hecker kde byli ruzny finty a v MS-DOS prez prikaz FDISK nebo neco podobnyho uz si nevzpomenu ses dostal do tabulky kde si smazal nejaky sektory a vytvoril nove pak se to zformatovalo a disk zase fachal. Jen podotknu ze pred tim Bios ho nasel jen se na nej nedalo nic instalovat a ani provest format.
Sempron 2200+, GF 7600GT 128bit, 1024ram ,SoundBlaster Audigy2
Intel Core 2 Duo E4600, GF 8600GT DDR3 625+Mhz, Patriot 2048GB, MSI MB Sc 775 P6N SLI-F V2 FSB 1333MHz
Intel Core 2 Duo E4600, GF 8600GT DDR3 625+Mhz, Patriot 2048GB, MSI MB Sc 775 P6N SLI-F V2 FSB 1333MHz
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
to bylo ještě v dobách Windows 98, takže nějaké programy na obnovení nepřicházely v úvahu.mě tehdy nešlo o ten HDD, ale o ten způsob, jakým byl zničený 

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”