SW na čištění PC

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Genome
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: SW na čištění PC

Příspěvekod Genome » 12 úno 2016 16:36

Jak přesně pomáhá socialně korektní debata vyřešit problém? Když je to moc složité, tak ro odnes do servisu nebo předej někomu, kdo potřebným skillem a vybavením disponuje. Místo pocity a dalších nesmyslů jsi mohl detailně vypsat HW konfiguraci i teploty, protože racionálně nevěřím uvedeným load hodnotám. Zdaleka né každý SuperIO chip si rozumí se SpeedFan a několik dobrých důvodu bych našel, proč se zamyslet i nad nekompatibilitou SW. Core vs AUX ... s epickým závěrem.

P.S.: I hry se patchují a patche mění mnohé s pestrou paletou následků.

Reklama
Simroth
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Simroth » 12 úno 2016 16:57

Jak nevim nevim jeslti otevřít Case, a šáhnout si na chladič CPU ??? Se bojíš žě tě to kousne bo co ?

Stáhni HWmonitor, spusť hru a až se ti začne sekat, tak vyfoť ten HWmonitor a obrázek sem dej jako přílohu.
CPU - Intel Core i7-9700K + Noctua NH-D14
MB - MSI MPG Z390 GAMING PRO CARBON
RAM - HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz
GPU - GeForce GTX 1070 GAMING X 8G
PSU - EVGA 650 GQ Power Supply
CASE - Fractal Design Define C TG

Kemot
Level 2
Level 2
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod Kemot » 12 úno 2016 17:01

Genome píše:Jak přesně pomáhá socialně korektní debata vyřešit problém? Když je to moc složité, tak ro odnes do servisu nebo předej někomu, kdo potřebným skillem a vybavením disponuje. Místo pocity a dalších nesmyslů jsi mohl detailně vypsat HW konfiguraci i teploty, protože racionálně nevěřím uvedeným load hodnotám. Zdaleka né každý SuperIO chip si rozumí se SpeedFan a několik dobrých důvodu bych našel, proč se zamyslet i nad nekompatibilitou SW. Core vs AUX ... s epickým závěrem.

P.S.: I hry se patchují a patche mění mnohé s pestrou paletou následků.

Jako nevím co si uplně dokazuješ, ale budiž :D Psal jsem to sem, jelikož nejsem zas tak technicky zdatný typ a žádal jsem o pomoc či o radu toť vše, takže si hoň ego někde jinde, děkuji. Nehledě na to, že nevím co je SUperIO chip, nevím co je Core vs AUX atd... takže se to asi míjí účinkem.

Jo a kdybys četl pozorněji, tak si všimneš u mého předchozího příspěvku, že jsem tam doplnil, že jsem to rozebral a zkusil teplotu ručně a v pohodě, a že bios mi ukazoval teplotu 34 stupňů. Takže je asi vše v pořádku, ne ?

Genome
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod Genome » 12 úno 2016 17:48

Jsi hloupý. To nemá s egem nic společného. Když mi bude unikat voda z vytápěné podhlahy nebo přípojky, tak volám někoho, kdo tomu rozumí a opraví to. Ty nemáš znalosti, abys identifikoval problém a byl schopen ho efektivně a nedestruktivně vyřšit. Třeba umíš opravit topení i vodu, kterou já nezvládnu. Přiznej si své slabiny a přestan se vymlouvat na ego ostatních.

Pozorně jsem četl, bohužel pro Tebe, proto nevěřím teplotám v loadu (tedy hraní zmíněné hry). Kdyby jsi chtěl pomoci, uděláš oč žádají ostatní, např.: napíšeš detailně HW sestavu. To jsi neudělal, ale ego do toho taháš. Prosím, klidně mne ignoruj, ale s tvým přístupem si akorát pěkně pokecáš a nic se nezmění. Jako lídři s diplomaté v Mnichově, kde se poplacali po ramenou a řekli do týdne.

Kemot
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod Kemot » 12 úno 2016 17:52

Sestavu jsem napsal přeci. nevím, jestli detailně, či ne, napsal jsem to, co jsem našel ve správci zařízení a v tento počítač.
A ano, neumím efektivně identifikovat problém a vyřešit ho, ale od toho sem krucinál píšu, aby mi s tím někdo poradil. Nevím úplně o co ti jde. Pokud se ti nelíbí můj způsob psaní, tak nereaguj, děkuju.

Simroth:
Přílohy
as.png

Simroth
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Simroth » 12 úno 2016 18:30

To je ale při Idle (bez zátěže) ne ? Procesor má min. zatížení. Musíš to vyfotit až se ti začne sekat to GTA např.

1) Nikde nevidím popis toho sekání :roll:

2) Vy 2 se můžete hádat přes PM..

Kemot
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod Kemot » 12 úno 2016 18:51

No měl jsem normálně zapnuté GTA při tom focení :) Ono se to GTA neseká moc, ale prostě občas je pohyb myši trošku zpomalený, nejsou to přímo záseky.

Simroth
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Simroth » 12 úno 2016 18:58

Dej si log do HJT sekce, ať ti vyčiští PC proti případným Minerům.

Máš např. Fraps ? Aby jsi zkontroloval jestli ti nepadají FPS.

Kemot
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod Kemot » 12 úno 2016 19:03

nemám, zkusím

python.p
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod python.p » 13 úno 2016 08:53

To si děláš srandu ne ?

nejdříve napíšeš tohle:
Kemot píše:No jsem si na 99% jistý, že se nepřehřívá, PC mám od srpna, to by bylo divný ne? každopádně jak to zjistím ? tu teplotu ? Díky

Kemot píše:Kdybych věděl jak se zjišťuje ta teplota, tak vám ji sem napíšu, ne ? :D Ale přišlo by mi to divný, kdyby se přehřívala grafika po půl roce používání v neprašném prostředí. Ano, hry jsou všechny legální.¨

Edit: Tak jsem stáhl speedfan a GPU má 35 stupňů a při hraní cca 50, to je v poho ne ? ale CPU má 128 ... to je nějak moc ne ?

Takže nevíš, tepltoy jsou fajn, ale GTA V není zátěž.

Zátěž je OCCT + FurMark - pak nám sem dej ty teploty. Hádej proč to ukazuje 128°C :)

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Čištění počítače
    od Arnold91 » 25 bře 2025 15:59 » v Vše ostatní (hw)
    12
    4965
    od Arnold91 Zobrazit poslední příspěvek
    26 bře 2025 20:33
  • Pumpa u CPU - padá na 0 RPM po čistění PC Příloha(y)
    od Faster1 » 22 úno 2025 23:27 » v Problémy s hardwarem
    5
    2800
    od Faster1 Zobrazit poslední příspěvek
    23 úno 2025 19:49

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”