Jak přesně pomáhá socialně korektní debata vyřešit problém? Když je to moc složité, tak ro odnes do servisu nebo předej někomu, kdo potřebným skillem a vybavením disponuje. Místo pocity a dalších nesmyslů jsi mohl detailně vypsat HW konfiguraci i teploty, protože racionálně nevěřím uvedeným load hodnotám. Zdaleka né každý SuperIO chip si rozumí se SpeedFan a několik dobrých důvodu bych našel, proč se zamyslet i nad nekompatibilitou SW. Core vs AUX ... s epickým závěrem.
P.S.: I hry se patchují a patche mění mnohé s pestrou paletou následků.
SW na čištění PC
Re: SW na čištění PC
Jak nevim nevim jeslti otevřít Case, a šáhnout si na chladič CPU ??? Se bojíš žě tě to kousne bo co ?
Stáhni HWmonitor, spusť hru a až se ti začne sekat, tak vyfoť ten HWmonitor a obrázek sem dej jako přílohu.
Stáhni HWmonitor, spusť hru a až se ti začne sekat, tak vyfoť ten HWmonitor a obrázek sem dej jako přílohu.
CPU - Intel Core i7-9700K + Noctua NH-D14
MB - MSI MPG Z390 GAMING PRO CARBON
RAM - HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz
GPU - GeForce GTX 1070 GAMING X 8G
PSU - EVGA 650 GQ Power Supply
CASE - Fractal Design Define C TG
Genome píše:Jak přesně pomáhá socialně korektní debata vyřešit problém? Když je to moc složité, tak ro odnes do servisu nebo předej někomu, kdo potřebným skillem a vybavením disponuje. Místo pocity a dalších nesmyslů jsi mohl detailně vypsat HW konfiguraci i teploty, protože racionálně nevěřím uvedeným load hodnotám. Zdaleka né každý SuperIO chip si rozumí se SpeedFan a několik dobrých důvodu bych našel, proč se zamyslet i nad nekompatibilitou SW. Core vs AUX ... s epickým závěrem.
P.S.: I hry se patchují a patche mění mnohé s pestrou paletou následků.
Jako nevím co si uplně dokazuješ, ale budiž

Jo a kdybys četl pozorněji, tak si všimneš u mého předchozího příspěvku, že jsem tam doplnil, že jsem to rozebral a zkusil teplotu ručně a v pohodě, a že bios mi ukazoval teplotu 34 stupňů. Takže je asi vše v pořádku, ne ?
Jsi hloupý. To nemá s egem nic společného. Když mi bude unikat voda z vytápěné podhlahy nebo přípojky, tak volám někoho, kdo tomu rozumí a opraví to. Ty nemáš znalosti, abys identifikoval problém a byl schopen ho efektivně a nedestruktivně vyřšit. Třeba umíš opravit topení i vodu, kterou já nezvládnu. Přiznej si své slabiny a přestan se vymlouvat na ego ostatních.
Pozorně jsem četl, bohužel pro Tebe, proto nevěřím teplotám v loadu (tedy hraní zmíněné hry). Kdyby jsi chtěl pomoci, uděláš oč žádají ostatní, např.: napíšeš detailně HW sestavu. To jsi neudělal, ale ego do toho taháš. Prosím, klidně mne ignoruj, ale s tvým přístupem si akorát pěkně pokecáš a nic se nezmění. Jako lídři s diplomaté v Mnichově, kde se poplacali po ramenou a řekli do týdne.
Pozorně jsem četl, bohužel pro Tebe, proto nevěřím teplotám v loadu (tedy hraní zmíněné hry). Kdyby jsi chtěl pomoci, uděláš oč žádají ostatní, např.: napíšeš detailně HW sestavu. To jsi neudělal, ale ego do toho taháš. Prosím, klidně mne ignoruj, ale s tvým přístupem si akorát pěkně pokecáš a nic se nezmění. Jako lídři s diplomaté v Mnichově, kde se poplacali po ramenou a řekli do týdne.
Sestavu jsem napsal přeci. nevím, jestli detailně, či ne, napsal jsem to, co jsem našel ve správci zařízení a v tento počítač.
A ano, neumím efektivně identifikovat problém a vyřešit ho, ale od toho sem krucinál píšu, aby mi s tím někdo poradil. Nevím úplně o co ti jde. Pokud se ti nelíbí můj způsob psaní, tak nereaguj, děkuju.
Simroth:
A ano, neumím efektivně identifikovat problém a vyřešit ho, ale od toho sem krucinál píšu, aby mi s tím někdo poradil. Nevím úplně o co ti jde. Pokud se ti nelíbí můj způsob psaní, tak nereaguj, děkuju.
Simroth:
To je ale při Idle (bez zátěže) ne ? Procesor má min. zatížení. Musíš to vyfotit až se ti začne sekat to GTA např.
1) Nikde nevidím popis toho sekání
2) Vy 2 se můžete hádat přes PM..
1) Nikde nevidím popis toho sekání

2) Vy 2 se můžete hádat přes PM..
No měl jsem normálně zapnuté GTA při tom focení :) Ono se to GTA neseká moc, ale prostě občas je pohyb myši trošku zpomalený, nejsou to přímo záseky.
Dej si log do HJT sekce, ať ti vyčiští PC proti případným Minerům.
Máš např. Fraps ? Aby jsi zkontroloval jestli ti nepadají FPS.
Máš např. Fraps ? Aby jsi zkontroloval jestli ti nepadají FPS.
nemám, zkusím
To si děláš srandu ne ?
nejdříve napíšeš tohle:
Takže nevíš, tepltoy jsou fajn, ale GTA V není zátěž.
Zátěž je OCCT + FurMark - pak nám sem dej ty teploty. Hádej proč to ukazuje 128°C :)
nejdříve napíšeš tohle:
Kemot píše:No jsem si na 99% jistý, že se nepřehřívá, PC mám od srpna, to by bylo divný ne? každopádně jak to zjistím ? tu teplotu ? Díky
Kemot píše:Kdybych věděl jak se zjišťuje ta teplota, tak vám ji sem napíšu, ne ?Ale přišlo by mi to divný, kdyby se přehřívala grafika po půl roce používání v neprašném prostředí. Ano, hry jsou všechny legální.¨
Edit: Tak jsem stáhl speedfan a GPU má 35 stupňů a při hraní cca 50, to je v poho ne ? ale CPU má 128 ... to je nějak moc ne ?
Takže nevíš, tepltoy jsou fajn, ale GTA V není zátěž.
Zátěž je OCCT + FurMark - pak nám sem dej ty teploty. Hádej proč to ukazuje 128°C :)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 12
- 4965
-
od Arnold91
Zobrazit poslední příspěvek
26 bře 2025 20:33
-
-
Pumpa u CPU - padá na 0 RPM po čistění PC Příloha(y)
od Faster1 » 22 úno 2025 23:27 » v Problémy s hardwarem - 5
- 2800
-
od Faster1
Zobrazit poslední příspěvek
23 úno 2025 19:49
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”