Hry se z neznámého důvodu sekají Vyřešeno

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

Masterfil03
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Hry se z neznámého důvodu sekají  Vyřešeno

Příspěvekod Masterfil03 » 25 úno 2016 21:16

Zdravím všechny, hned na začátek bych se chtěl omluvit za možná špatně zvolené téma a název postu ale nebyl jsem si jistý, kam jinam bych ho měl zařadit.
S mým problémem ale začnu hezky od začátku. Cca před měsícem jsem zaregistroval, že hry, které mi dříve běžely plynule na high se začaly sekat na low. Zvláštní na tom je, že změna kvality grafiky sekání nijak neovlivní, klidně bych mohl hrát BFBC2 na 800x600 na low ale žádný efekt by to nemělo. Nevím přesně, jak bych to měl popsat - hra je taková "sekaná", např. když běží postava tak běží sekaně, vrací se dozadu... Zkusil jsem změnu nastavení, projet antivirem, díval jsem se jestli problém není v hardwaru... na nic jsem nepřišel, ani strýček google nepomohl. Tak jestli vás napadá čím by mohl být problém způsoben tak sem s tím a předem děkuji za odpovědi.

Moje sestava:
AMD Phenom II X4 840 3.2GHz
4096GB Ram
AMD Radeon R7 200 Series 1GB

Reklama
Masterfil03
nováček
Stav:

Re: Hry se z neznámého důvodu sekají

Příspěvekod Masterfil03 » 26 úno 2016 15:37

Zapomněl jsem zmínit, že drivery jsem aktualizoval ale bez efektu.

satik
Level 6
Level 6
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod satik » 26 úno 2016 15:50

Pokud se vrací dozadu, tak je to multiplayerová hra a máš lagy
PC: MSI RTX 4090 Suprim X, AMD Ryzen 9 7950x3D, ASUS Crosshair HERO X6670E, 64GB RAM@6000CL30, Fractal Define Torrent, Seasonic PRIME TX 1600W, SSD Seagate Firecuda 530 M2 2TB +
4TB + 4TB SATA Micron 5200 ECO
Periferie: Samsung Odyssey G9 Neo + 2x AOC AG271QG, Razer Deathadder, Ducky Shine7, Steelseries QcK+, Beyerdynamic MMX300, Valve Index

Masterfil03
nováček
Stav:

Příspěvekod Masterfil03 » 26 úno 2016 17:10

A nápady na nějaký fix? Ono je to totiž u všech multiplayer her, internet mám rychlý a ping taky v pohodě...

Zpět na “Hry”