Dobrý den
Chtěl bych si koupit pc do 25k,ale vůbec nevim jaký komponenty do pc,nic o tom nevim jsem začátečník díky za všechny komenty :)
Co říkate na tuhle sestavu ? http://www.czc.cz/178263,178811,99689,1 ... 80879/kody
Herní pc do 25k
Herní pc do 25k
Naposledy upravil(a) JonyCZ dne 29 úno 2016 20:09, celkem upraveno 1 x.
- Clorky
- Moderátor / člen HW týmu
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Herní pc do 25k
Včera vydaný článek, stačí se podívat...
viewtopic.php?f=40&t=170618#herni24k
EDIT: navržená sestava na Skylake je hloupost, je to předražená platforma, Haswell Refresh je stále stejně výkonný a vyjde o tisícovku levněji.
Zdroj VS550 patří mezi ty méně kvalitní, na zdroji se skutečně šetřit nevypadá. Stačí se podívat různě po fóru, jaké zdroje se zde dávají do sestav.
Skříň, HDD, případně grafika v pořádku, ovšem do 25k nejlépe pořídíš se sestavou, na kterou odkazuji výše. Pokud chceš do ceny monitor a klávesnici, vyměníme GTX 970 za GTX 960 a cenově to okolo 25k vyjde.
http://www.czc.cz/c1ueq1v5egii1bjvgp2plr0s14/seznam //upraven monitor
viewtopic.php?f=40&t=170618#herni24k
EDIT: navržená sestava na Skylake je hloupost, je to předražená platforma, Haswell Refresh je stále stejně výkonný a vyjde o tisícovku levněji.
Zdroj VS550 patří mezi ty méně kvalitní, na zdroji se skutečně šetřit nevypadá. Stačí se podívat různě po fóru, jaké zdroje se zde dávají do sestav.
Skříň, HDD, případně grafika v pořádku, ovšem do 25k nejlépe pořídíš se sestavou, na kterou odkazuji výše. Pokud chceš do ceny monitor a klávesnici, vyměníme GTX 970 za GTX 960 a cenově to okolo 25k vyjde.
http://www.czc.cz/c1ueq1v5egii1bjvgp2plr0s14/seznam //upraven monitor
Tenhle by stačil ? http://www.czc.cz/178262,99689,171934,1 ... 74749/kody
GTX 960 4GB VRAM špatně.
Skylake špatně.
Monitor špatně.
Skylake špatně.
Monitor špatně.
- Clorky
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
Vidím, že je marné cokoli psát. Kup si co chceš. 

Ptám se protože mi tohle poradili lidi na forum,jinak ten monitor dokoupim lepší,je to takový aby se mi to vešlo do 25k.A vůbec nic o těch věcech nevim,ale dík
- Clorky
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
Přečti si ještě jednou celý ten post, který jsem psal jako první. Je tam hromada informací, stačí si potom dohledat na netu, pokud ti nějaký pojem utekl.
Taky by bylo dobré, kdyby sis už konečně otevřel ten úplně první odkaz, jak už apeluji podruhé - tam máš ke každému komponentu krátký popis, který ti leccos objasní.
Liší se jen ta grafika, tu jsme změnili, abychom se vešli do ceny s monitorem a klávesnicí.
Taky by bylo dobré, kdyby sis už konečně otevřel ten úplně první odkaz, jak už apeluji podruhé - tam máš ke každému komponentu krátký popis, který ti leccos objasní.
Liší se jen ta grafika, tu jsme změnili, abychom se vešli do ceny s monitorem a klávesnicí.
Pokud se radíš jinde, proč se radíš i zde?
Clorky ti napsal, že Skylake se nevyplatí, tedy pokud ho chceš koupit tak si ho kup, ale zbytečně utratíš kolem 1 tisíce - dokonce i více.
Zajímalo by mě, na jakém fóru doporučují GTX 960 s 4GB VRAM.
Clorky ti napsal, že Skylake se nevyplatí, tedy pokud ho chceš koupit tak si ho kup, ale zbytečně utratíš kolem 1 tisíce - dokonce i více.
Zajímalo by mě, na jakém fóru doporučují GTX 960 s 4GB VRAM.
Radim se tam protože jsem chtěl slyšet ostatní názory,a tady vim že by jste nepsali blbosti
http://www.czc.cz/99689,141073,152568,1 ... 80052/kody
//bez toho monitoru ovšem.
//bez toho monitoru ovšem.
Naposledy upravil(a) tally_ho dne 29 úno 2016 21:44, celkem upraveno 1 x.
www.vhu.cz/ www.detektorweb.cz/www.leteckemuzeum.eu/archeologie/www.leteckabadatelna.cz/www.vets.cz/
- Clorky
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
Krom toho monitoru v poho alternativa, musím zahrnout do doporučených sestav kombinaci 620W+R9380X.
Škoda toho SSD s TLC, osobně bych raději volil ten Intel kvůli pětileté záruce a MLC.
Škoda toho SSD s TLC, osobně bych raději volil ten Intel kvůli pětileté záruce a MLC.
Díky :) Hele v počítačích se vůbec nevyznám,kupoval jsem vždy složený notebook,neřešil jsem hry,ale měl jsem úraz a jsem doma,takže moc díky :)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 3180
-
od Alferi
Zobrazit poslední příspěvek
12 zář 2024 08:14