Propojení PC s TV Vyřešeno
Propojení PC s TV
Ahoj, chtěl bych poradil jak propojit monitor nebo prostě PC s TV, rád bych si pouště filmy atd na TV. Monitor s PC mám propojení pomocí DVI a TV s grafikou jsem propojil pomocí HDMI. Monitor funguje normálně, ale pokud propojím nebo zapojím HDMI kabel od televize do grafiky tak monitor funuguje vidím plochu ale nevidím tam myš a ani ikony na ploše a nemužu nic dělat. Co dělám špatně ? Grafika Radeo HD 6850, možná že je stará a nezvládá to ? Dík
Re: Propojení PC s TV
Je kurzor mysi, vsechny ikony i menu na televizi?
Pokud ano, staci ve vlastnostech zobrazeni nastavit jako primarni ten monitor a ne televizi.
Pokud ano, staci ve vlastnostech zobrazeni nastavit jako primarni ten monitor a ne televizi.
Není právě, na TV je černá obrazovka a napíše to po chvili "neplatný formát" . No právě že nemužu nastavit nic na PC, protože jak zapojím ten HDMI kabel tak nevidím myš ani ikony nic, jen prostě plocha a spodní lišta.
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Zapoj HDMI, pravým na plochu, Rozlišení obrazovky a změň Rozšířit na Duplikovat.
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
a monitor mam vypojit ten DVI ? Protože když mám oboje tak nemužu nic na ploše
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Zapoj to tak, abys tam měl jen plochu a lištu. Na svym monitoru pak udělej to, co jsem napsal.
Dodatečně přidáno po 3 minutách 31 vteřinách:
Pokud bys chtěl plochu rozšířit, což je právě to, co máš teď. Necháš rozšířit a jen přejedeš myší na některou ze stran (většinou doprava přes okraj monitoru), měl by ses objevit na TV. Tam následně přetáhnout okno přehrávače.
Dodatečně přidáno po 3 minutách 31 vteřinách:
Pokud bys chtěl plochu rozšířit, což je právě to, co máš teď. Necháš rozšířit a jen přejedeš myší na některou ze stran (většinou doprava přes okraj monitoru), měl by ses objevit na TV. Tam následně přetáhnout okno přehrávače.
Sestava v profilu.
Nakonec se mě to vše povedlo, akorát jak je to se zvukem ? Na TV je ticho, v PC mam zapojené sluchátka, takže jak udělat aby mě fungoval zvuk z PC v TV ?
Moc tomu nerozumím, potřebuje oba dva programy nainstalovat ?
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ne nemusíš.Filter je vylepšení.
Nemusis instalovat vubec nic, problem neni v tom ze by neco chybelo.
Jen v prehravaci vyberes jako zvukovy vystup HDMI vystup graficke karty, aby to nehralo do sluchatek.
Jen v prehravaci vyberes jako zvukovy vystup HDMI vystup graficke karty, aby to nehralo do sluchatek.
vždyt je to nějaky přehrávač ne ? Ja chci jen aby mě fungoval zvuk jako u videí na youtube a u filmu atd..
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1970
-
od Melvidor
Zobrazit poslední příspěvek
12 led 2025 12:01