G2A.com - je to spolehlivé?

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

FreemanG
Level 1
Level 1
Pohlaví: Muž
Stav:

G2A.com - je to spolehlivé?

Příspěvekod FreemanG » 01 bře 2016 12:04

Ahoj,
chtěl bych si na Steam koupit GTA 5. Na G2A mají velmi levné Steam Gifty narozdíl od Steamu samotného. Zde je stránka, kde se dá GTA 5 zakoupit - https://www.g2a.com/grand-theft-auto-v- ... lobal.html

Díval jsem se a zjistil, že zde jsou i třeba na region blokované verze - jako třeba Rusko a okolí. Ale tady u této je psáno "Global" a chtěl bych ji koupit od polského prodejce - G2A Shield si samozřejmě připlatím. A teď otázka - je spolehlivé tady nakoupit Steam gift? Bude fungovat? Jaké máte zkušenost. Děkuji :)

Reklama
strangereu
Level 4.5
Level 4.5
Stav:
Kontakt:

Re: G2A.com - je to spolehlivé?

Příspěvekod strangereu » 01 bře 2016 12:22

Fungovat bude všechno, tak jak má, ale doporučuji čas od času udělat nějakou platbu přímo na steamu, kvůli ověřenému účtu - jinak nebudeš moct obchodovat ve steam store.
http://screenshare.cz/

AngelManCZ
nováček
Stav:

Příspěvekod AngelManCZ » 01 bře 2016 17:59

Je to sppolehlive, ale doporucuji nakupovat pouze u lidi co maji rate alespon nekolik stovek, tisic lidi :-) ja sem nKupoval skiny do cs go nebo dnes pay day2 bez g2a shieldu, zkusil semm duverovat temhle lidem a vim ze kdyz maj velky rate, tak neokradou :-)

FreemanG
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod FreemanG » 01 bře 2016 19:51

Jistě - občas jsem tam viděl, že se tam objevil někdo, kdo to GTA V prodával třeba za 650 Kč a byl to nový uživatel s žádným hodnocením. Tady bych tipoval, že to bude zlodějíček :) Ale jinak už jsem to GTA V zkusil koupit a ani ne během minuty jsem měl email a obdržel gift - takže vše v pořádku :).

Zpět na “Hry”