Dlouhou dobu mě na stránkách štve přesměrování odkazů ,například: (uvádím ve tvar na jaké stránce: správný odkaz - přepsaný odkaz)
google: orig přepsáno
lupa: přepsáno tady navíc, to šmejděj tak důkladně, že NĚKDY upoutávací titulek odkazu(Velký jističový podfuk) je odlišný od nadpisu článku. orig
existují různá schémata přepisování a mapování url, také se liší, kde je uloženo přepisovací nebo originální url (v data atrib nebo v inline skriptu vedle)
Nejde to odchytit ani tím, že dám pravým tlač. kopírovat adresu, protože to svinstvo reaguje i na event kliknutí pravým tlačítkem a v tu ránu je vidět změna href. Jediné řešení je zdlouhavě jít do inspektora DOM a nebo zdrojáku (pozor, to není to samé) a tam si to najít.
mě zajímá, jakým způsobem se tomuhle svinstvu vyhnout. Lze nějak v prohlížeči nastavit api js, které má blokovat? tady například tak podrobně, aby blokoval (samozřejmě s granularitou serveru/domény)
-inline skripty
-zachytávání/detekci pravého tlačíka
-přepisování atributu href
Nebo řešil jste tohle někdo?
nešvar - přepisování href odkazů
Re: nešvar - přepisování href odkazů
Nevíte co s tím?
Stačí v prohlížeči vypnout JavaScript, tím se zničí i odchytávání pravého myšítka - pokud jsem dobře pochopil otázku.
Ano, ale to je příliš velký zabiják. Mě jde o to, který prohlížeč například umí blokovat javascript v "hlavním" html dokumentu ať už přes script tak anebo přes eventatributy
A navíc některé stránky mají odkazy tzv "reverzně", že v href je "špinavý" (vedoucí oklikou) odkaz a javascripově se tam nějak čachruje s tím, aby to ve stavovém řádku ukázalo "čistý link".
A navíc některé stránky mají odkazy tzv "reverzně", že v href je "špinavý" (vedoucí oklikou) odkaz a javascripově se tam nějak čachruje s tím, aby to ve stavovém řádku ukázalo "čistý link".
Já vypínám tlačítkem přímo z prohlížeče a jen když k tomu mám důvod, například různé blokace kvůli AdBlock+, blokování pravého myšítka, obrázků, atd.
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”