Tak jo.. Už jsem tu zase. tentokrát potřebuju poradit, jak mám vše propojit a udělat.. Procházela sem diskuze, co tu už na to téma byly a vyzkoušela vše možné a nic.. Takže se pokusím napsat vše..
Mám hifinu propojenou přes 2x cinch (červený, bílý) do pc je 3,5 jack do zeleného otvoru (tam kde mám zapojený jinak repráky). Pak mám program Nero wave editor z Nera 8 a nebo Cool edit.
Pustím kazetu z hifiny a následně nahrávání a nahrávka je absolutně bez zvuku.. (nic v programech nenastavuju).
Ještě vkládám jaké mám nastavení zvuku. Zvukovku mám Realtek (kdyby byl potřeba přesný typ, tak to najdu) a v tom nastavení záznamu mám jen ten jeden sloupec..
Nahrání z MC do pc..
Nahrání z MC do pc..
- Přílohy
-
- Nepojmenovaný 2.jpg (8.75 KiB) Zobrazeno 2844 x
Naposledy upravil(a) Romaine dne 31 led 2008 17:50, celkem upraveno 1 x.
Do PC by to chtělo kabelem připojit do Line-in a je možno použít tyto softy:
Audiograbber
Gold Wave
RIP Vinyl 3.12-umožňuje vypalovat WAVy nagrabované z vašich desek nebo kazet na CD. Automaticky rozpozná od sebe jednotlivé nahrávky.exe
AIPL Singulator 1.4-Pomocník při nahrávání záznamu z gramodesek a audiokazet.exe
Audio Notes Recorder 5.5-pro nahrávání zvuku z různých audio vstupů a nahrávání mluvených vzkazů. Záznam lze provádět do souborů do WAV, MP3 a OGG Vorbis nebo do EXE.exe
CDMaster32 v4.6.3.0 RC1 beta SW 3,8MB umožňuje kompresi zvuku a hlavně umožňuje nahrávat MP3 a CD přes z-výstup zvukové karty na audi kazety.zip
Direct MP3 Recorder v2.1a 1,2MB zaznamenává audio vstup a ukládá ho přímo do MP3 .exe
LP recorde 4.1-Utilitka umožňující nahrávat LP desky pomocí Line-In zvukové karty.exe
LP Ripper v6.0 SW 1,1MB digitalizace LP desek.zip
Total Recorder (zip) 3.0.1-Univerzální program pro záznam zvuku. Dokáže zachytávat jak živý zvuj pře mikrofon, tak i výstup z CD nebo line-in.zip
X-Ripper v5.0 0,2MB nahrává zvuk z line zvukové karty a následně ho uloží do MP3 či WAV.zip
Audiograbber
Gold Wave
RIP Vinyl 3.12-umožňuje vypalovat WAVy nagrabované z vašich desek nebo kazet na CD. Automaticky rozpozná od sebe jednotlivé nahrávky.exe
AIPL Singulator 1.4-Pomocník při nahrávání záznamu z gramodesek a audiokazet.exe
Audio Notes Recorder 5.5-pro nahrávání zvuku z různých audio vstupů a nahrávání mluvených vzkazů. Záznam lze provádět do souborů do WAV, MP3 a OGG Vorbis nebo do EXE.exe
CDMaster32 v4.6.3.0 RC1 beta SW 3,8MB umožňuje kompresi zvuku a hlavně umožňuje nahrávat MP3 a CD přes z-výstup zvukové karty na audi kazety.zip
Direct MP3 Recorder v2.1a 1,2MB zaznamenává audio vstup a ukládá ho přímo do MP3 .exe
LP recorde 4.1-Utilitka umožňující nahrávat LP desky pomocí Line-In zvukové karty.exe
LP Ripper v6.0 SW 1,1MB digitalizace LP desek.zip
Total Recorder (zip) 3.0.1-Univerzální program pro záznam zvuku. Dokáže zachytávat jak živý zvuj pře mikrofon, tak i výstup z CD nebo line-in.zip
X-Ripper v5.0 0,2MB nahrává zvuk z line zvukové karty a následně ho uloží do MP3 či WAV.zip
Naposledy upravil(a) X dne 29 led 2008 20:19, celkem upraveno 1 x.
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
RE:
Musíš zapojit do LINE IN , to je ta modrá, a repráky si strč do line UOT, jaks je měla.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Jo, tak teď už bych to měla mít zapojený dobře - microfon, sluchátka a pak ten line-in. Ale když pustím kazetu a následně nahrávání, tak z repráků jde šílený pískot a ten se tam taky nahraje.. A v cool edit zas je vidět, že se tam nahrává to, podle zvukové stopy, ale když dám přehrát, tak tam zvuk prostě není.. Já už fakt nevím..
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
RE:
Repráky zpátky do zelenýho. S/PDIF je digitální rozhraní, to asi nemáš(Sony Philips Digital Interface.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”