Ahoj, prosím poradíte někdo kterou grafiku vybrat. zdají se mi obě dvě podobné, ale každá spadá pod jinou značku tak nevím jak se rozhodnout. Děkuji všem za rady.
Sapphire Nitro stojí na CZC 6 645,-. Jak 6100 a doplatit 800? Zkama to nakupuješ (//edit: Aha, vy to berete z Alzy, nevšiml jsem si). PS: Taky tam máte záruku jen 21 měsíců? Min. musí být 2 roky podle zákona. Vyžádal bych si to.
Ryzen 7 2700 + Freezer 34/X370 C6H/RM650x/RX 5700 Gaming X 8GB GDDR6/Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz/Gammix XPG S11 Pro 512GB/Define S + 4x F14 Silent
Zdravím, prosím o radu s výběrem nového PC monitoru. V eshopech je jich tolik, že se v těch parametrech, které jsou nějak podstatné nedokážu správně zorientovat.
Velikost 24-27 palců, monitor pouze na lehkou kancelářskou práci, internet,youtube a...
Poslední příspěvek
Sám jsem kdysi měl na podobné TV napojenej počítač a bylo to velký utrpení. Pálilo to oči a odezva neskutečná.
kamarád mi za levno nabídl Ryzen 5 3600 a 16 GB RAM VIPER 4 BLACKOUT (2x 8gb) 3200Mhz CL16, vzhledem k tomu, že momentálně nemám doma stolní PC, pouze notebook, na kterém si sem tam zahraju CS2, mě napadlo, notebook prodat a...
Poslední příspěvek
Díky za informaci, v tomhle se zrovna nevyznám, použiju ten, co jsi navrhl.
Zdravím, mám v plánu koupi nového herního PC a podle toho co jsem se dočetl, se nevyplatí kupovat již sestavenou sestavu, ale nechat si ji postavit. Nejsem si jist zda-li bych sestaveni zvládl sám, takže doporučení kde si to nechat postavit rád...
Poslední příspěvek
240 fps samozřejmě v QHD většina her zvládat nebude (tedy ve vysokých detailech). Prostě mi ale přijde, že k tak výkonné sestavě by měl patřit jemnější obraz. Kompetitivní střílečky už asi dvacet let nehraju, takže nedovedu posoudit, nakolik to...
jdu si zase jednou pro radu - švagr by si rád pořídil notebook, primárně na hry, bohužel já se v tom už absolutně nevyznám. Pracovně je vždycky měsíc na montáži v Německu, proto stolní PC nepřichází v úvahu.
Představoval by si ideálně...
Poslední příspěvek
Lacine kramy kolem 30 tisic Kc budou hodne topit vsechny.
Osobne bych vzal to, co ma Ryzen procesor a minimalne 3 roky zaruku.
Tu delsi zaruku bych dokonce preferoval, protoze kdyz tesne po zaruce umre deska tak je to oprava v cene noveho...
Dobrý den chtěl bych poradit ohledně výběru notebooku pro pracovní účely. Převažuje práce s několika velkými soubory WORD zároveň (běžně okolo 100-150 stránek s velkým množstvím vložených obrázků a scannů), práce se scanny ve vysokém rozlišení,...
Poslední příspěvek
To mám přesně v plánu- koupit dokovaci stanici a přes ní napojit LAN, monitor, klávesnici atd.
Moc děkuji za nazory