trial verze

...

Moderátor: Mods_senior

slapetka
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

trial verze

Příspěvekod slapetka » 29 led 2008 14:03

Čaban,
stáhl jsem si na netu trial verzi Pinnacle studia plus 10.5. 30 denní licence mi již skončila, ale já bych potřeboval ještě licenci o několik dní prodloužit. Zkoušel jsem znovu si stáhnout další trial verzi, ale Pc mi vyhodil hlášku, o skončení 30 denní licence... Zkusil jsem také obnovu systému, bez úspěchu. Nechci si kupovat plnou verzi, neboť ji nevyužiju... Poradíte mi, jak na to? Jak znova nainstaluju do stejného PC tutéž trial verzi, aby mi program zase na měsíc šlapal? Ale nechci přeinstalovat vokna.

Reklama
memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

pozdrav

Příspěvekod memphisto » 29 led 2008 14:20

odinstalovat,pořádně pročistit registry a jde to
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

slapetka
Level 2.5
Level 2.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod slapetka » 30 led 2008 06:29

to sem zkoušel pomocí CCLEANER, vymazal jsem vše co se dalo, přesto pořád mi to hází konec zkušební verze..

jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

RE:

Příspěvekod jaro3 » 30 led 2008 07:15

C:\Documents and Settings\All Users\Data aplikací - tam to smaž!!
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 30 led 2008 09:42

Teda chlapi u Pinnacle by z vás asi moc radost neměli... :wink:
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

pozdrav

Příspěvekod memphisto » 30 led 2008 09:47

to né no, ale víš jak. taky se mi několikrát stalo, že jsem si stáhl trial verzi a pak jsem na ni pozapomněl a když jsem ji potřeboval, tak mi vypršela doba a potřeboval jsem ji na nějaké asi ještě 2 hoďky práce, tak jsem pročistil registry, nainstaloval, udělal práci a zase odinstaloval :wink:
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

slapetka
Level 2.5
Level 2.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod slapetka » 01 úno 2008 07:09

Tak sem zkoušel v CCleaneru promazat registry, vymazal sem i obsah složky C:\Documents and Settings\All Users\Data aplikací a pořád stejný výsledek. Stále stejná hláška o skončení trial verze..

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 01 úno 2008 08:30

DEj hledat zaškrtni rozšířené hledání dej prohledat systémové a skryté klíč slovo pinacle. JInak v tomto topicu veřejně již odemne ani ránu pokud potřebuješ a budu vědět přejdeme na soukromou korespondenci viz "FAQ: WAREZ a vy mě neporadíte!"
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

guest

Příspěvekod guest » 01 úno 2008 11:11

Že by lidi z Pinnacle radost neměli je jasný, ale nemyslím, že takovýhle jednání je warez.
Jestli dodrží zákonný podmínky, po zkušební době to odinstaluje a zase nainstaluje, řekl bych, že je to O.K. Jestli si vyčistí registry anebo přeinstaluje systém je nejspíš jeho věc.
Nejsem právník, ale podle mne nic neporušuje???

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 01 úno 2008 11:20

Svým způsobem porušuje licenční ujednání protože možnost k odzkoušení měl že jí nevyužil je jeho věc ale hlavně kdyby o to výrobce SW stál půjde určitě zkušební období prodloužit pokud to tak stojí v licenci. Tedy využívá program nad rámec sjednaný licenční smlouvou je to podobné jako program kreknout a používat také se jedná o používání nad rámec licenční smlouvy tedy můžeme říci že používá placený SW bez zaplacení tedy okrádá výrobce SW... je to Warez?
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

guest

Příspěvekod guest » 01 úno 2008 11:32

To je otázka??? Crack apod. je zásah do programu. To on nedělá! Podle mne to je protiprávní pouze v případě, že je v licenční smlouvě výslovně uvedeno, že se zkušební verze nesmí instalovat opakovaně. V tomto státě platí to co je psáno (i když je to často ptákovina)! Je to zajímavá otázka. :D

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

pozdrav

Příspěvekod memphisto » 01 úno 2008 11:36

podle mě to legální není.v licenčním ujednání je napsáno (pokud to není open source), že se nemá měnit jakákoliv součást aplikace, tím, že zasáhneš do registrů, které patří aplikaci, je měníš. tak je to alespoň podle mě :idea:

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Vše ostatní (sw)”