Čaban,
stáhl jsem si na netu trial verzi Pinnacle studia plus 10.5. 30 denní licence mi již skončila, ale já bych potřeboval ještě licenci o několik dní prodloužit. Zkoušel jsem znovu si stáhnout další trial verzi, ale Pc mi vyhodil hlášku, o skončení 30 denní licence... Zkusil jsem také obnovu systému, bez úspěchu. Nechci si kupovat plnou verzi, neboť ji nevyužiju... Poradíte mi, jak na to? Jak znova nainstaluju do stejného PC tutéž trial verzi, aby mi program zase na měsíc šlapal? Ale nechci přeinstalovat vokna.
trial verze
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
odinstalovat,pořádně pročistit registry a jde to
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
RE:
C:\Documents and Settings\All Users\Data aplikací - tam to smaž!!
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
to né no, ale víš jak. taky se mi několikrát stalo, že jsem si stáhl trial verzi a pak jsem na ni pozapomněl a když jsem ji potřeboval, tak mi vypršela doba a potřeboval jsem ji na nějaké asi ještě 2 hoďky práce, tak jsem pročistil registry, nainstaloval, udělal práci a zase odinstaloval 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
DEj hledat zaškrtni rozšířené hledání dej prohledat systémové a skryté klíč slovo pinacle. JInak v tomto topicu veřejně již odemne ani ránu pokud potřebuješ a budu vědět přejdeme na soukromou korespondenci viz "FAQ: WAREZ a vy mě neporadíte!"
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
-
- Pohlaví:
Že by lidi z Pinnacle radost neměli je jasný, ale nemyslím, že takovýhle jednání je warez.
Jestli dodrží zákonný podmínky, po zkušební době to odinstaluje a zase nainstaluje, řekl bych, že je to O.K. Jestli si vyčistí registry anebo přeinstaluje systém je nejspíš jeho věc.
Nejsem právník, ale podle mne nic neporušuje???
Jestli dodrží zákonný podmínky, po zkušební době to odinstaluje a zase nainstaluje, řekl bych, že je to O.K. Jestli si vyčistí registry anebo přeinstaluje systém je nejspíš jeho věc.
Nejsem právník, ale podle mne nic neporušuje???
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Svým způsobem porušuje licenční ujednání protože možnost k odzkoušení měl že jí nevyužil je jeho věc ale hlavně kdyby o to výrobce SW stál půjde určitě zkušební období prodloužit pokud to tak stojí v licenci. Tedy využívá program nad rámec sjednaný licenční smlouvou je to podobné jako program kreknout a používat také se jedná o používání nad rámec licenční smlouvy tedy můžeme říci že používá placený SW bez zaplacení tedy okrádá výrobce SW... je to Warez?
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
-
- Pohlaví:
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
podle mě to legální není.v licenčním ujednání je napsáno (pokud to není open source), že se nemá měnit jakákoliv součást aplikace, tím, že zasáhneš do registrů, které patří aplikaci, je měníš. tak je to alespoň podle mě 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Klávesnice - verze s úzkým levým Shiftem?
od Grander » 09 led 2025 18:10 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 0
- 1317
-
od Grander
Zobrazit poslední příspěvek
09 led 2025 18:10
-
-
- 1
- 2722
-
od petr22