Dobrý den. Mám problém celkový součet obou hdd je 298 GB ale zobrazuje se mi jen 1. hdd. Na windows 7 jsem měl oba ale přeinstaloval jsem si windows 10 (čistou instlaci) a disk se mi nezobrazuje se mi druhý disk. Děkuji za rady
Nezobrazuje se mi druhý hdd
Re: Nezobrazuje se mi druhý hdd
Ahoj.Podívej se do..Počítač-spravovat-správa disků jestli je tam ten druhý.
-
- Pohlaví:
Vítej na PC-HELP!
Dej sem screen ze správce zařízení rozkliknutý na "Diskové jednotky" a screen ze správy disků.
Dej sem screen ze správce zařízení rozkliknutý na "Diskové jednotky" a screen ze správy disků.
https://ctrlv.cz/u45n zde je printscreen
-
- Pohlaví:
1. Obrázky se vkládají sem jako příloha (viz. pravidla). Sám bys přece taky neklikal na bůhvíjaký odkaz na bůhvíco.
2. žádal jsem screen ze správce zařízení a ne otevřené okno počítač.
2. žádal jsem screen ze správce zařízení a ne otevřené okno počítač.
Ve správě disků máš i ten druhý disk ne? Pokud jo, tak mu přiřaď písmeno, je to někde když na něj klikneš pravým.
AMD Ryzen 5 5600X | MSI MAG B550 TOMAHAWK | G.Skill Aegis 32GB 3200MHz | Kingston A2000 1TB | PowerColor Red Devil RX 6700 XT 12GB | XPG Core Reactor 750W | Be quiet! PURE BASE 500 | Asus VG27AQ1A
-
- Pohlaví:
To je právě to, že kdyby dal obrázek sem, tak bys viděl, že ve správě disků druhý disk není.
No právě, ale nebudu klikat na odkazy který neznám.
AMD Ryzen 5 5600X | MSI MAG B550 TOMAHAWK | G.Skill Aegis 32GB 3200MHz | Kingston A2000 1TB | PowerColor Red Devil RX 6700 XT 12GB | XPG Core Reactor 750W | Be quiet! PURE BASE 500 | Asus VG27AQ1A
No děkuji všem za pomoc už se mi zobrazuje. Všem moc děkuji
Dodatečně přidáno po 2 minutách 46 vteřinách:
A mohl by mi někdo pomoct s vyčištěním disku ? Nevím co můžu a nesmím odstranit z toho disku který jsem si obnovil.
Dodatečně přidáno po 2 minutách 46 vteřinách:
A mohl by mi někdo pomoct s vyčištěním disku ? Nevím co můžu a nesmím odstranit z toho disku který jsem si obnovil.
kludne ho mozes naformatovat ak tam nemas nejake data ktore potrebujes ...
CPUAMD RYZEN 3600 XT
GKGTX 1660
RAM16 Gb G.SKILL 3600 Mhz RGB
MBTOMAHAWK B550 RGB
SSDSamsung 850 EVO 250GB
HDD1TB SEGEATE 7200 RPM
HDD 22 TB WD 7200 RPM
ZDROJCorsair AX 1200i Platinium
SKRINAMSI LIQUID 360R
GKGTX 1660
RAM16 Gb G.SKILL 3600 Mhz RGB
MBTOMAHAWK B550 RGB
SSDSamsung 850 EVO 250GB
HDD1TB SEGEATE 7200 RPM
HDD 22 TB WD 7200 RPM
ZDROJCorsair AX 1200i Platinium
SKRINAMSI LIQUID 360R
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
To kerubin - tomu říkáš rada, která má pomoci a navíc není k věci. Takže buď raď k věci, nebo mlč! A není to první rada podobného druhu, tak to ven jako přátelské upozornění.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Pohlaví:
Asi by se hodilo napsat, jak jsi ho obnovil. Byl špatně připojen? nebo jde o ten jeden disk a neviditelná oblast byla OS a to proto, že neměla písmeno?
Nicméně ve správě disků vidět nebyl, tudíž na něm pravděpodobně nebude nic důležitého pro systém.
Prostě si projdi všechny adresáře co obsahuje, a co na tom disku nechceš, smaž.
Nicméně ve správě disků vidět nebyl, tudíž na něm pravděpodobně nebude nic důležitého pro systém.
Prostě si projdi všechny adresáře co obsahuje, a co na tom disku nechceš, smaž.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 2927
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
15 dub 2025 08:18