Ahoj, pomohl by mi prosím někdo s tímto problémem? Můj kamarád si stáhl World of Warcraft (neoficiální) na svůj herní notebook. Hru spustil, ale strašně se mu seká. Dokonce i menu. Mě to jde na mém stolním počítači úplně normálně na 60fps. Hlavně si myslím že s takovouto hrou by neměl mít problém ani nějaký počítač za 10 tisíc když se dá na nejhorší grafiky, natož nějaký nabušený počítač. Sekalo se mu to i na ty nejhorší grafiky. Opravdu netuším co by mohlo být za porblém. Hry jako Battlefield 2 nebo Fifa 2015 to utáhne bez problémů takže by s WoW problémy mít neměl.
Předem děkuji za odpověď
Mám herní notebook, ale přesto se mi seká WoW.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Mám herní notebook, ale přesto se mi seká WoW.
Nejspíš se domníváš, že zde jsou věštci, ale to je omyl. Neuvedl jsi nic o použitých zařízeních. Herní počítač je více méně reklamní pojem, ale nic nevypovídá o jeho vlastnostech.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- WinDroid
- Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Napiš parametry notebooku..
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
A nakonec to může být i tím upirátěným WoWkem.
lennonreloaded píše:A nakonec to může být i tím upirátěným WoWkem.
no mě to jede úplně v pohodě a mám to stejný. Myslím že tím to nebude. Ty parametry mi za chvíli napíše
Dodatečně přidáno po 4 minutách :
lennonreloaded píše:A nakonec to může být i tím upirátěným WoWkem.
no mě to jede úplně v pohodě a mám to stejný. Myslím že tím to nebude. Ty parametry mi za chvíli napíše
Dodatečně přidáno po 1 hodině 51 minutách 35 vteřinách:
Pic píše:Nejspíš se domníváš, že zde jsou věštci, ale to je omyl. Neuvedl jsi nic o použitých zařízeních. Herní počítač je více méně reklamní pojem, ale nic nevypovídá o jeho vlastnostech.
2.4GHz 4th generation Intel Core i3-4000M Processor, 3MB L3 Cache, Windows 8 (64-bit)
17-inch diagonal HD+ BrightView LED-backlit display (1600 x 900, Intel HD graphics 4600, DTS Sound+, Full-size keyboard with numeric keypad
6GB DDR3L SDRAM (2 DIMM), Maximum supported = 8GB, Multi-format digital media card reader for Secure Digital cards
750GB 5400RPM hard drive with HP ProtectSmart Hard Drive Protection, SuperMulti DVD burner
Front facing HP TrueVision HD Webcam with integrated dual array digital microphone, HDMI, 2 USB 3.0, 6-cell 47WHr 2.2 Ah lithium-ion battery
tady máte všechno

Dodatečně přidáno po 1 hodině 52 minutách 8 vteřinách:
WinDroid píše:Napiš parametry notebooku..
2.4GHz 4th generation Intel Core i3-4000M Processor, 3MB L3 Cache, Windows 8 (64-bit)
17-inch diagonal HD+ BrightView LED-backlit display (1600 x 900, Intel HD graphics 4600, DTS Sound+, Full-size keyboard with numeric keypad
6GB DDR3L SDRAM (2 DIMM), Maximum supported = 8GB, Multi-format digital media card reader for Secure Digital cards
750GB 5400RPM hard drive with HP ProtectSmart Hard Drive Protection
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Takže lituji, ale dle pravidel tohoto fóra tu neřešíme problémy s nelegálními programy. Zamykám.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Herní notebook - cca. 30 000,- Kč
od Fargotroniac » 26 úno 2025 13:16 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 0
- 2591