Dobrý den, před chvilkou jsem si koupil 2 televize, a u obou je ten samí problém... obraz jede krásně, ale když připojím TV k PC přes VGA je obraz takový rozmazaný, a neostrý... Neví někdo co s tím? Díky Jedná se o tuto TV https://www.alza.cz/22-hyundai-fl-22211 ... .htm#popis při všech rozlišeních ten samí problém.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC! Nic není dokonalé, ani člověk!
Jako obraz je dobrý, ale pořád se mi zdá, že není dokonalý... Např. u ikony chromu jde vidět, že to není dokonalé kolečko, ale jsou tam zoubky... Takže je to v TV? Mám sehnat jinou?
Tak já to mám ale v pokoji s tím, že to budu mít i jako moonitor, a i jako TV... A přece jenom když do PC dám ten TV tuner, tak by to nemělo ani zdaleka takovou kvalitu jako TV.. Na ostatních TV co mám doma si na obraz nemůžu stěžovat.
Jedna je pro mámu do pokoje, a ta druhá pro mě, jsou to jiný značky, ale vzhledově naprosto stejný... Jinak teď jsem na ní hrál hry, a tam to ani nejde poznat, jediný kde to jde vidět, tak je panel start, nejhorší je, že ten mám pořád na očích
Dodatečně přidáno po 47 vteřinách: A bojím se, že když koupím něco do 4k, tak to bude dělat to samé
Co moze sposobovat to, ze ak sa hybem doprava / dolava tak nevidim v hre nazvy priser alebo nazov nejakeho hraca, pretoze sa to rozmazuje? Netusim co to moze byt a som z toho uz na nervy. Ked letim alebo idem dopredu, tak vsetko vidno fajn, ale...
Zdravím mám HDMI 2.0 a když připojím PC s TV tak TV detekuje že jsou propojené, ale píše bez signálu. Když ten samí kabel propojim s notebookem, tak v TV obraz normálně funguje.
Poslední příspěvek
Ještě mě napadlo, zkus resetovat nastavení TV, a zkontroluj specifikace grafické karty a porovnej s TV a s kabelem. A ještě můžeš v PC vytvořit nový profil a odtud spustit video.
Dodatečně přidáno po 1 minutě 36 vteřinách:
A ještě pokud máš WIN,...