GTAV podivné rozmazání pohybu

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

Natrix1
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

GTAV podivné rozmazání pohybu

Příspěvekod Natrix1 » 27 bře 2016 23:19

Zdravím všechny,

včera se mi po trochu zběsilém záchvatu úprav GTAV objevil problém s "rozmazáním" okolí herní postavy. Je to spíš jakési vertikální posunutí vrstev jednotlivých snímků, asi jako vějíř, nebo posunutý balíček karet. Nevím, jestli to má co do činění s vertikální synchronizací. Do hry už jsem nacpal spoustu grafických úprav, textur modelů, skriptů a hra držela bez problémů. Myslím, že problém vyvstal instalací .bat souboru údajně určenému konkrétně pro GTAV, který měl snížit lag a trochu snížit(?) koktání u sli zapojení GPU. Má se spouštět zkratkou ctrl+c při načítání hry. Problém mám, ať to zapnu nebo ne a zjistil jsem, že v Mafii II je stejný problém. Jiné hry nemám, ale asi by byl u všech. Ve videích problém není, jen u her. Přikládám několik obrázků, kde by mělo být postupně vidět, jak se se zvyšujícím pohybem obraz degraduje. Intel i5 6500, 16 GB ram, GTX 970 sli
Přílohy
1.jpg
1
2.jpg
2
3.jpg
3
4.jpg
4
5.jpg
5
6.jpg
6

Reklama
IDVert3X
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvek není k dispozici

Příspěvekod IDVert3X » 27 bře 2016 23:30

[smazáno uživatelem]
Naposledy upravil(a) IDVert3X dne 21 srp 2019 12:34, celkem upraveno 9 x.

Natrix1
nováček
Stav:

Re: GTAV podivné rozmazání pohybu

Příspěvekod Natrix1 » 27 bře 2016 23:32

Asi bych měl ještě dodat, že ten bat se mi nedaří najít, jinak bych ho odstranil

IDVert3X
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvek není k dispozici

Příspěvekod IDVert3X » 27 bře 2016 23:35

[smazáno uživatelem]
Naposledy upravil(a) IDVert3X dne 21 srp 2019 12:34, celkem upraveno 8 x.

Natrix1
nováček
Stav:

Příspěvekod Natrix1 » 27 bře 2016 23:58

Nad Tatrou sa blýska. Mě hlavně zajímá, jestli se s tímhle někdo už setkal, ví jak se ten efekt jmenuje(jako je například stuttering) a sdělí alespoň nějakou možnou příčinu, protože to nikde nemůžu najít. na 2 posledních obrázcích je to myslím dobře vidět

Rewqa
Moderátor
Master Level 9
Master Level 9
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Rewqa » 28 bře 2016 10:30

Je to prostě nějakým modem, takhle hra v originalu nevypadá. Nikdo bohužel asi neporadí kterým, když si sám řikal, že tam toho máš mraky.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod petr22 » 28 bře 2016 10:37

Kde jsi ten soubor vzal? Nerikej nam ze to nevis.

Netvrd nam ze zmizel ze sveta - preci musis vedet, kde jsi ho stahl, muze byt ve stazenych souborech. Je potreba vedet, co je v tom souboru.

Dokud nebudeme vedet co ten BAT dela tak je to jinem ciste hadani s tim ze se mozna nekdy nekdo trefi.

iDkcz
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod iDkcz » 28 bře 2016 11:28

Prvně zjisti, co si stáhl - určitě to víš !

Za druhé se nepouštěj do žádných módů - gtx970 sli je na nějaký úpravy stále slabý - byť je to SLI, paměť zůstává stejná 4GB resp 3.5GB - tudíž stále limitující. K čemu mody, když GPU nezvládne ani základní hru na full,..
Lenovo Legion 5 ( Ryzen 7, RTX3070 140W, 32GB RAM )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )

Natrix1
nováček
Stav:

Příspěvekod Natrix1 » 29 bře 2016 06:08

Už jsem na to přišel. Bylo to rozsekání způsobený nějakým divoce nastaveným Timecycle.xml v jedný modifikaci. Jinak ten bat přidávám, protože se ukázalo, že i když se má nahodit ručně konkrétně u Gtáčka při nabíhání hry, je asi spuštěnej pořád, protože to cuká snad pětkrát za vteřinu i při 58 fps v Mafii II.
S tím nastavením u GTX 970 to docela ujde dřív to jelo skoro úplně bez cukání s vyjímečnejma propadama na 25 snímků, ale jinak stabilně 40-50, v horách, u vody bez problému 59 fps při msaa 4x jinak všechno na max jenom v rozšířených vypnutý stíny ve v. rozlišení a vykreslování vzdálenosti 20 procent a to jsem tam měl komplet Pinnacle a asi 3,5 Giga textur atd. navíc. Takže se to hrát dalo, i když ne dokonale sametově

Zpět na “Hry”