Protest proti CEZu Vyřešeno
- tamagoci
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Já už jsem připravený!!!!!!!

MSI K9N Platinum/AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4800+,~2.5GHz/WD160Gb/4 Gb RAM/Asus HD 6670
Něco od nás z Mladé Boleslavi
MalwareRemove
Bezpečnostní skener
Čištění PC
MalwareRemove
Bezpečnostní skener
Čištění PC
- foxy_whiteFox
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- pikaso.andreas
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
já se přiznám.podváděl jsem
čekal jsem, že váš protest mi vyhodí doma jističe a budu potmě taky a ono nic

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
-
- Pohlaví:
- Merlin66
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Já jsem poctivě ve stáji stáhnul plamínek petrolejky......ještě že mám PC na metan...
Kdoví, jestli ten hoax nevymyslel a nespustil sám Čez aby si neotipoval koli lidí prudí a kolik je schopno dělat jakoukoli pitominu proti nim.... takový vnitropodnikově řízený průzkum veřejného mínění..... vždyť oni to musí mít nějak pořešený, jak se poprat s "neodběrem" - co kdyby přišel fukéř a spadly dráty? Kam to kurňa pošlou? Do Rakous ?
Kdoví, jestli ten hoax nevymyslel a nespustil sám Čez aby si neotipoval koli lidí prudí a kolik je schopno dělat jakoukoli pitominu proti nim.... takový vnitropodnikově řízený průzkum veřejného mínění..... vždyť oni to musí mít nějak pořešený, jak se poprat s "neodběrem" - co kdyby přišel fukéř a spadly dráty? Kam to kurňa pošlou? Do Rakous ?
Můj první stroj: Atari 800XL
- pikaso.andreas
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
já také seděl a čekal jak na sídlišti budou zhasínat okna, ale ono se nic moc nedělo
Jinak dětem vypnout minimax je věc jako ulomit barbíně hlavu :-) malý závisláci
myslím si, že by se muselo semknout půl republiky, aby to v elektrárně poznali... vypnutí domácnosti je nic proti obří fabrice. Chtěl bych třeba vypnout Barum a ZPS tady u nás, to by byla mela, si myslím.. a všechno pouliční osvětlení. Jo, poznámka, proč pouliční lampy nezhasnou zaráz??!!! Obava z kolísání a výpadku? No... to mě tak napadlo 

- Merlin66
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Pro pikaso.andreas :
myslíš tím pojem : Interference pouličních lamp? (citace: „Street Lamp Interference“ je inspirován zážitkem z noční ulice, kdy se nad námi rozsvítí nebo zhasne pouliční lampa právě v okamžiku, kdy pod ní procházíme. Pocit, že jsme to my, kdo nějakým způsobem „zavinil“ zhasnutí světla, ale také třeba náhlou nefunkčnost počítače, hodinek či kreditní karty, mívá mnoho lidí. Podobné
příhody bývají interpretovány různými způsoby od „vědeckých“, zabývajících se možnou elektromagnetickou interferencí člověka s elektrickým zařízením, až po domněnky, že jde o signály z kosmu.)

Jo, poznámka, proč pouliční lampy nezhasnou zaráz??!!!
myslíš tím pojem : Interference pouličních lamp? (citace: „Street Lamp Interference“ je inspirován zážitkem z noční ulice, kdy se nad námi rozsvítí nebo zhasne pouliční lampa právě v okamžiku, kdy pod ní procházíme. Pocit, že jsme to my, kdo nějakým způsobem „zavinil“ zhasnutí světla, ale také třeba náhlou nefunkčnost počítače, hodinek či kreditní karty, mívá mnoho lidí. Podobné
příhody bývají interpretovány různými způsoby od „vědeckých“, zabývajících se možnou elektromagnetickou interferencí člověka s elektrickým zařízením, až po domněnky, že jde o signály z kosmu.)

- pikaso.andreas
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
- Merlin66
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
pro pikaso.andreas
tak to nebude interference. To bude tím, že Otrokovice jsou rozlehlé město , takže když svítá na východním okraji města (a zhasínají na čidla zapojené lampy) = na západní části města je úplně jiné časové pásmo a noc teprve začíná.
Ale dost už planých keců (píšu za sebe) než dostanem od admina mokrým hadrem po hubě.....
tak to nebude interference. To bude tím, že Otrokovice jsou rozlehlé město , takže když svítá na východním okraji města (a zhasínají na čidla zapojené lampy) = na západní části města je úplně jiné časové pásmo a noc teprve začíná.
Ale dost už planých keců (píšu za sebe) než dostanem od admina mokrým hadrem po hubě.....
- tamagoci
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Já vypnul hlavní jistič,tma jak v p...i,jak jsem řekl,tak jsem manželce ukázal ten PLAMEN!!Chvíli ho rozfoukávala aby taky nezhasnul jako žárovka,ale všechno O.K.Už jsem zase na svém oblíbeném místě.. 

MSI K9N Platinum/AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4800+,~2.5GHz/WD160Gb/4 Gb RAM/Asus HD 6670
MalwareRemove
Bezpečnostní skener
Čištění PC
MalwareRemove
Bezpečnostní skener
Čištění PC
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Ochrana proti nadměrnému nabíjení u mobilu
od walderan » 19 led 2025 21:41 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 1
- 2477
-
od kecalek
Zobrazit poslední příspěvek
20 led 2025 16:06
-
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”