Nekonečné přesměrovávání a vyskakování oken v prohlížeči
Nekonečné přesměrovávání a vyskakování oken v prohlížeči
Zdravím, mám jeden velmi vážný problém s prohlížeči ve win 7. Zkrátka když surfuji na jakémkoliv prohlížeči na svém PC, tak mě to neustále přesměrovává na různé obchodní stránky a neustále mi tam vyskakují další okna se všelijakými blbostmi o koupi, sázení nebo investování. Žádný antivir si s tím nedokázal poradit ani nedokázal lokalizovat nebo určit kde to je nebo co to je, podle antivirů je můj počítač v pořádku, dále se i AdBlock ukázal k ničemu, vůbec není schopen to vyskakování a přesměrování zablokovat. Já opravdu nevím co to je, možná je to nějaký vir, ale nejsem si jist, když žádný antivir nic nezjistil, ale ať už je to cokoliv, tak bych se toho velmi rád zbavil, protože je to už velmi otravné. Tak bych Vás rád poprosil, jestli by mi někdo neporadil co udělat aby mi prohlížeče běžely normálně bez zbytečných reklam, děkuji.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nekonečné přesměrovávání a vyskakování oken v prohlížeči
Doporučuji návštěvu sekce HiJackThis. Návod najdeš v články a návody. S velkou pravděpodobností máš v PC hromadu různé verbeže.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Chyba načítání stránky v prohlížeči, kde to fungovalo! Příloha(y)
od Minapark » 23 srp 2024 11:53 » v Internet a internetové prohlížeče - 5
- 4950
-
od Minapark
Zobrazit poslední příspěvek
30 srp 2024 09:29
-
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”