Casovani RAM? Vyřešeno

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Pic » 03 úno 2008 00:16

Nemáš ikonu vpravo dole na listě? Záleží také jaký máš ke grafické kartě nainstalován ovladač. Musíš to celé projít, já mám bohužel ovladač ATI a tam je trochu jiný, než v Tvé GK a tak podrobněji neporadím.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

Reklama
Valder
Level 2
Level 2
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod Valder » 03 úno 2008 00:34

Ano dole mam listu nVidia settings ale cely jsem ho prosel a nasel jenom konfiguraci monitoru a nejake zakladni vecicky ke GK ale nic o teplote. :evil:

Valder
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod Valder » 03 úno 2008 19:10

Nemate nekdo zkusenosti s geforce Gkartami?Prosim :cry:

Marfy
Moderátor
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Marfy » 03 úno 2008 19:35

Mělo by to být pod názvem nVidia Control panel. Klikneš pravým na plochu-dáš vlastnosti-nastavení-upřesnit.Klikneš na nVidia (GeForce) a tam by to mělo být.Pokud to tam není,tak si stáhni jiné ovladače,které monitorování teploty mají.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x

richchie
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Stav:

Příspěvekod richchie » 03 úno 2008 22:32

Používam Nvidia ovladače,ale teplotu měřim podle expertool od Gainwardu.Podle ovladače Nvidia se teploty meří tímhle:http://www.nvidia.com/object/ntune_5.05.54.00.html

Valder
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod Valder » 06 úno 2008 14:30

No tak podle toho ovladace mam nejvyssi teplotu na 86 stupnu ale takove ma GK nikdy nedosahla.Dival jsem se ovsem do spravce zarizeni a zjistil jsem ze u CPU mam zluty vykricnik mohlo by to byt i tim?

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 06 úno 2008 15:01

V tom případě máš buď poškozený ovladač, nebo špatné nastavení v Biosu, či problém s procesorem. Zkus přeinstalovat ovladač z CD k základní desce. Též se mrkni zda se procesor nepřehřívá, třeba proto, že je chladič a ventilátor na procesoru ucpaný prachem.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!

gyga
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod gyga » 06 úno 2008 16:41

Klikneš na ploše pravým tlačítkem a zvolíš display nVidia - a potom tam budeš mít levej panel kde najdeš teplotní nastavení, záleží jak máš starý ovladače, já mám nový, ale nastavený starý vzhled, ten novej mi nepřišel přehlednej.

Valder
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod Valder » 06 úno 2008 20:10

No takže jsem zjistil že ovladače tam vůbec nebyli :shock: .Vůbec žádné.Rozhodně mě to trochu udivilo.Tak jsem nainstaloval ty co mi to hned nabídlo ale nevím jestli jsou dostačující tak prosím potřebuji poradit kde bych mohl nějaké sehnat.Dodávám že potřebuji na AMD Athlon 3500+ protože ten v podpisu nepoužívám.

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 06 úno 2008 20:33

Jde o ovladače, které jsou na CD k základní desce. Případně je stáhni ze stránek výrobce základní desky.

Valder
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod Valder » 10 úno 2008 10:06

No tak teplota procesoru se pri max zatizeni pohybuje kolem 45 stupnu.

Elusive
Level 5
Level 5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Elusive » 10 úno 2008 10:19

Teplota procesoru je ok. Na procesor ovladače nepotřebuješ, BIOS si ho detekuje sám. Spíš bych aktualizoval ovladače základní desky (jak už bylo řečeno).

Zpět na “Problémy s hardwarem”