Casovani RAM? Vyřešeno
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nemáš ikonu vpravo dole na listě? Záleží také jaký máš ke grafické kartě nainstalován ovladač. Musíš to celé projít, já mám bohužel ovladač ATI a tam je trochu jiný, než v Tvé GK a tak podrobněji neporadím.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Mělo by to být pod názvem nVidia Control panel. Klikneš pravým na plochu-dáš vlastnosti-nastavení-upřesnit.Klikneš na nVidia (GeForce) a tam by to mělo být.Pokud to tam není,tak si stáhni jiné ovladače,které monitorování teploty mají.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Používam Nvidia ovladače,ale teplotu měřim podle expertool od Gainwardu.Podle ovladače Nvidia se teploty meří tímhle:http://www.nvidia.com/object/ntune_5.05.54.00.html
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
V tom případě máš buď poškozený ovladač, nebo špatné nastavení v Biosu, či problém s procesorem. Zkus přeinstalovat ovladač z CD k základní desce. Též se mrkni zda se procesor nepřehřívá, třeba proto, že je chladič a ventilátor na procesoru ucpaný prachem.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
No takže jsem zjistil že ovladače tam vůbec nebyli
.Vůbec žádné.Rozhodně mě to trochu udivilo.Tak jsem nainstaloval ty co mi to hned nabídlo ale nevím jestli jsou dostačující tak prosím potřebuji poradit kde bych mohl nějaké sehnat.Dodávám že potřebuji na AMD Athlon 3500+ protože ten v podpisu nepoužívám.

Zpět na “Problémy s hardwarem”