hrani přes wifi
hrani přes wifi
Ahoj lidi mám problém ... chceme si s přítelkyní zahrát warcraft 3 ale internet pořád vypadává tak bych chtěl propojit noteboky napřímo přes wifi ale v těch pitomých desítkách vůbec nevím jak a nevím ani jak to založit ... nepotřebuji internet , ale propojit dva notebooky přes wifi . děkuji za pomoc ... na googlu jsem hledal našlo mi to samé blbosti
nikdy neříkej že něco nejde, protože vždycky se najde blbec přijde a udělá to
Re: hrani přes wifi
Pokud jsou notebooky pripojene na stejne wifi siti, tak jsou zaroven i propojene navzajem v lokalni siti.
Ve Windows 10 je nastaveni site stejne jako ve vsech verzich Windows od NT.
Tudiz kdyz jeden zalozi hru tak se ostatni pripoji.
Ve Windows 10 je nastaveni site stejne jako ve vsech verzich Windows od NT.
Tudiz kdyz jeden zalozi hru tak se ostatni pripoji.
- strangereu
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
A jestli to nutně nemusí být wifi, tak ti postačí kousek kabelu a propojíš je mezi sebou, výsledek by měl být stejný, síť se vytvoří mezi vámi. Tudíž bude možné sdílet obsah z jednoho NTB do druhého a to samé bude platit pro multiplayerové hry po lokální síti.
http://screenshare.cz/
Kousek krizeneho sitoveho kabelu a na obou pocitacich je nutne nastavit rucne vsechny parametry site.
no problém je v tom, že nemám k dispozici křížený kabel .. ani jakýkoli jiný .. my se sice do stejné hry připojíme ale hra se laguje (což by nebyl až takový problém) , ale hlavně asi po 10 minutách spadne připojení a ohlásí to konec hry
No tak jsem zjistil že hra laguje jen když je přítelkyně na svém notebooku oba máme Win 10 já mám asu a 555 a ona nějaký HP s i3 a nvidiou dedikovanou takže by to mělo v klidu zvládat ... Ale jak se logne do hry tak mě a na stolním pc to jede v pohodě ale její notebook laguje celou hru a to je na něm všechno kromě. Hry vyple i firewall a antivir tam nemá
edit: a pokud hrajeme AOE III tak se to celou dobu strasne laguje a ve warcraftu 3 ji to po 10 minutach vyhodi ze hry i kdyz ji zalozila potom hraju ja na notebooku a jeji bratr na stolnim pc bez lagu a vsechno pres wifi takze by me zajimalo co to v tom notebooku muze blokovat kdyz je vsechno povypinany sorry za interpunkci ale sem nastvanej
edit edit: pardonjestli jsem se vyjadril spatne ale myslim to tak ze kdyz hraju 1v1 na ntb proti stolnimu pc tak to jede v pohode ale jakmile hrajeme 1v1v1 (tzn ze je navic pritelkyne ze sveho ntb) tak se to laguje a kdyz hraju jen ja 1v1 s pritelkyni oba na ntb tak je to taky laguje
Dodatečně přidáno po 1 hodině 11 minutách 28 vteřinách:
jeste jedna vec rikam si jestli to nezkusit pres software 3 strany ale battle.net je jen pro warcraft a pro aoe a ostatni hry fungoval program o mel takovou peknou cervenou ikonku ale nemuzu najit jak se jmenuje osobne jsem pres nej hraval w3 nevite prosim jeho nazev ? dost by mi to pomohlo ... btw myslim ze zacinal na C (dekuji moc )
edit: a pokud hrajeme AOE III tak se to celou dobu strasne laguje a ve warcraftu 3 ji to po 10 minutach vyhodi ze hry i kdyz ji zalozila potom hraju ja na notebooku a jeji bratr na stolnim pc bez lagu a vsechno pres wifi takze by me zajimalo co to v tom notebooku muze blokovat kdyz je vsechno povypinany sorry za interpunkci ale sem nastvanej
edit edit: pardonjestli jsem se vyjadril spatne ale myslim to tak ze kdyz hraju 1v1 na ntb proti stolnimu pc tak to jede v pohode ale jakmile hrajeme 1v1v1 (tzn ze je navic pritelkyne ze sveho ntb) tak se to laguje a kdyz hraju jen ja 1v1 s pritelkyni oba na ntb tak je to taky laguje
Dodatečně přidáno po 1 hodině 11 minutách 28 vteřinách:
jeste jedna vec rikam si jestli to nezkusit pres software 3 strany ale battle.net je jen pro warcraft a pro aoe a ostatni hry fungoval program o mel takovou peknou cervenou ikonku ale nemuzu najit jak se jmenuje osobne jsem pres nej hraval w3 nevite prosim jeho nazev ? dost by mi to pomohlo ... btw myslim ze zacinal na C (dekuji moc )
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 17
- 11167
-
od liborek
Zobrazit poslední příspěvek