no já o tom něco málo vím - buď to máš jako PPPoA VcMUX (VPI=8,VCI=48 ) nebo máš PPPoE LLC (VPI=8,VCI=48 )
v každém případě pokud si to už změnil tak ti to nepůjde ani tak ani tak.
Nefunkční ADSL
Tak už funguje
Bylo to tím, že na lince byl starý protokol PPPoA, na stránkách O2 v ,,moje konto" jsem dal požadavek na "předělání" na novější protokol PPPoE - po asi 12 hodinách přestal jít internet - řekl jsem si že už se linka asi přenastavila a starý modem už s ní neumí a zapojil jsem tento nový Ovislink - restartoval na tovární nastavení, instalace mi nešla tak sem ručně předělal to hlavní nastavení podle stránek O2 (viz výše příspěvek od Wesla). No a internet se rozběhnul
Teď se ještě pokusím zprovoznit wifi a bude to...
Kdyby kdokoliv chtěl poradit jak na tenhle modem+router tak sem napište,snad budu vědět (hlavně to ADSL)
Jinak pánovům Weslovi a zlobylovi děkuju za pomoc
P.s. Nechcete někdo ADSL modem Well ASU-8000?

Bylo to tím, že na lince byl starý protokol PPPoA, na stránkách O2 v ,,moje konto" jsem dal požadavek na "předělání" na novější protokol PPPoE - po asi 12 hodinách přestal jít internet - řekl jsem si že už se linka asi přenastavila a starý modem už s ní neumí a zapojil jsem tento nový Ovislink - restartoval na tovární nastavení, instalace mi nešla tak sem ručně předělal to hlavní nastavení podle stránek O2 (viz výše příspěvek od Wesla). No a internet se rozběhnul

Teď se ještě pokusím zprovoznit wifi a bude to...
Kdyby kdokoliv chtěl poradit jak na tenhle modem+router tak sem napište,snad budu vědět (hlavně to ADSL)
Jinak pánovům Weslovi a zlobylovi děkuju za pomoc

P.s. Nechcete někdo ADSL modem Well ASU-8000?

- Weslo
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Chlebik píše:P.s. Nechcete někdo ADSL modem Well ASU-8000?
na to tu máme BAZAR
jinak Well Asu 8000 umí také PPPoE
E2180 | DFI LP UT ICFX 3200 TR2/G | 2x 1GB DDR2 800Mhz A-Data | ASUS HD 3650 512MB | WD 200GB | Corsair VX450 450W | Windows Vista Ultimate
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 5472
-
od Baggy