pc-help--------nové logo?
- Koja
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:

K tomu logu .. to starý mi k tomuhle webu sedí, 100% sem zapadá .. když už nový logo, tak celej web /což s příchodem verze 3.0 asi bude :) /
Everybody lies so don't trust anyone. :)
- jarod72pm
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
mno koukám že původní logo je ideal ale někteří pravda tíhnou k tmavší barvě - pokud by to šlo navolit si skin v tmavé kde by i logo bylo tohoto směru což by někteří přivítali
Ale zase ikonka computeru jest asi stroj z 80 let - což takhle tam vrazit modernější stroj do toho loga?
(safra to jsem si zase naběh
)

Ale zase ikonka computeru jest asi stroj z 80 let - což takhle tam vrazit modernější stroj do toho loga?
(safra to jsem si zase naběh

AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Též jsem přívržencem dosavadního loga a to proto,že v paměti uživatelů je serióznost tohoto fóra, čemuž dosavadní střízlivý vzhled loga odpovídá.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Pohlaví:
jkmaxfli: neříkám že je špatný, ale stímhle by tě i sebemenší grafik poslal víš kam.
Já bych asi radši zůstal u starého loga... je jednoduché a myslím že je na něk každý zvyklý.
...a jestli se učíš v photoshopu tak zkus http://www.tutorialy.com nebo taky http://www.thedesignworld.com

Já bych asi radši zůstal u starého loga... je jednoduché a myslím že je na něk každý zvyklý.

...a jestli se učíš v photoshopu tak zkus http://www.tutorialy.com nebo taky http://www.thedesignworld.com
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nejsem odborník v oblasti propagace, ani grafik, ale domnívám se, že dobré logo není jen barevný doplněk, ale musí mít i vypovídací hodnotu. Pokud účelem loga je zvýšit atraktivitu, či návštěvnost tohoto fóra, je třeba jej propagovat a to třeba na vašich stránkách, či v podpisu vašich e-mailů ap. Zatím se popularita tohoto fóra, podle mne, šíří pro přátelskou atmosféru na tomto fóru, bez vulgarismů a urážek, a pro nezištnou pomoc při řešení problémů, bez jakékoliv diskriminace návštěvníků, či šikanování, nebo i zesměšňování. Tím vším, však nechci říci, že jsem jen pro zachování dosavadního loga, ale zatím jsem lepší návrh zde neviděl. Howgh (ve slovníku toto slova není a tak nevím zda se to tak píše!) - domluvil jsem, pravil Vinetu.
//Ale ten rudý gentleman tam je. Píše se Vinetou...
Jinak souhlasím bezvýhrad.
//Karlos
//Ale ten rudý gentleman tam je. Píše se Vinetou...

//Karlos
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
//Ale ten rudý gentleman tam je. Píše se Vinetou...![]()
![]()
Jinak souhlasím bezvýhrad.
//Karlos
mno, když už jsme u toho slovíčkaření tak se to píše Vinnetou

Naposledy upravil(a) BROZA dne 06 úno 2008 16:13, celkem upraveno 1 x.
Intel Core 2 Duo E6400;ASUS P5B;4GB DDR2-800MHz;7600GT/2DHT
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 11
- 19059
-
od cemel
Zobrazit poslední příspěvek