Příspěvekod Laggger164 » 25 kvě 2016 20:49
No teraz ako píšem na klávesnici Logitech G910, ktorú používam už asi mesiac, musím povedať pár vecí:
1. Nemyslím si že je vážne také potrebné mať mechanickú klávesnicu. Ja som ju vzal kvôli tomu aby mala podsvietenie, a dlho vydržala. A som dosť zvedavý ako dlho to vydrží, je skvelé to mať, ale nie nutné.
2. Tvar tých tlačítok je skvelý pri hraní hier, no pri písaní mi ešte treba trochu zabrať. Často robím chyby, ale je to hlavne kvôli tomu že často nepíšem, dá sa na to zvyknúť a vážne by som chcel vidieť tých ľudí, ktorí na to nadávajú.
3. Od spínača som očakával niečo iné, necítim pri hraní ani písaní žiadne ťuknutie, napriek tomu že väčšina ľudí to prirovnáva ku Cherry MX Brown spínačom, pri ktorých to je cítiť. Je to tam, to ťuknutie tam je, ale je veľmi slabé, takže ho takmer vôbec necítim. Ale keďže som nemal možnosť vyskúšať MX Brown spínač a takisto keďže sa mi celkovo klávesnica páči a ostatné klávesnice nemajú čo chcem, toto bola asi moja jediná možnosť.
4. Dizajnovo sa mi VEĽMI páči, vyzerá oveľa lepšie ako na fotkách a videách a to isté aj pri podsvietení, Ja som si dal za predvolené podsvietenie Color wave - Horizontal nastavené na najpomalšie, aby ma to nerušilo pri aktivite pri počítači.
5. LGS softvér je dosť limitovaný než napríklad Corsair CUE ale ponúka rôzne iné veci čo CUE nedokáže, rôzne podsvietenie pri rôznych situáciách v hre, jednoduchosť, ARX softvér používam stále na zisťovanie stavu svojho PC, GTA V- naháňajú ma policajti? F1-12 tlačítka začnú blikať na modro a červeno, zvyšok klávesnice prejde na farbu špecifickú od postavy za ktorú hrajem, len detaily ale veľmi dobre to prispieva k hre, je to väčšia sranda!
6. Opierka na ruku je skvelá pri hraní hier ale nic moc pri písaní, ale ak si niekto vážne chce kúpiť mechanickú klávesnicu na písanie tak zatiaľ najlepšiu som videl Das keyboard Proffesional, tá je na to asi najlepšia, alebo keď treba jednoduché podsvietenie tak Ducky alebo WASD Code.
7. Napriek tomu že som si myslel že ten "input lag" a iné veci nie sú práve potrebné a istotne nie viditeľné, zmenil som názor keď som prvý krát vyskúšal hrať nejakú hru, okamžite bolo vidieť, že to zrýchlilo vstupnú rýchlosť a teda rýchlejšie reagovala postavička v hre. No to som prestal badať po 3. minúte hrania...
S touto klávesnicou som veľmi spokojný ale neodporúčal by som mechanickú klávesnicu nikomu kto nepoužíva svoju klávesnicu naozaj často. U mňa je to každý deň aspoň 2 hodiny (minimum).
Ak máte problém s mojou slovenčinou povedzte mi to.
Když máte problém s mou slovenštinou řekněte mi to.