klesá napětí
- Weslo
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
peta501:mám za to že pasivní/aktivní PFC má vliv jen na účinost (přítomní elektrotechnici mě případně opraví).
E2180 | DFI LP UT ICFX 3200 TR2/G | 2x 1GB DDR2 800Mhz A-Data | ASUS HD 3650 512MB | WD 200GB | Corsair VX450 450W | Windows Vista Ultimate
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS
j takze myslis ze nema cenu investovat do new zdroje ??
este me napadlo chci new mechaniku moje asi odejde ale uz bych chtel Sata II ale ten zdroj ma jen jednu vetev se Sata napajenim da se treba koupit redukce z molexu na Sata II ??
este me napadlo chci new mechaniku moje asi odejde ale uz bych chtel Sata II ale ten zdroj ma jen jednu vetev se Sata napajenim da se treba koupit redukce z molexu na Sata II ??
Core i7 9700KF, MSI Z390A Pro, 32GB RAM , 3070, 1TB, 650W Corsair, Creative X-fi Windows 7 HP
O2 VDSL 16MB
Xbox One
O2 VDSL 16MB
Xbox One
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
to Weslo, neopravím, nýbrž doplním, že pokud si někdo chce nastudovat, kterak to je podrobně, pak zde je to popsáno poněkud lidsky (a věřte, že i když vám to možná přijde nelidské, že opravdu nelidské je daleko horší
).

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
-
- Pohlaví:
Zdroj ač bývá často příčinou takových problémů to v tomto případě nejspíš nebude. To že tam klesne napětí o 1 volt, je zapřičiněno někde jinde. Přehřátá grafika, procesor, ??? chce to hledat.
Pokud tam klesá napětí, nemůže to být zapřičiněno zdrojem, ale zvýšeným odběrem.
Možná kdyby ten zdroj byl starší a žačaly tam propouštět kondenzátory, ale?
Až to začne zlobit, zkontroluj teploty na GK a CPU. Ne nějakým softem, ale manuálně.
Pokud tam klesá napětí, nemůže to být zapřičiněno zdrojem, ale zvýšeným odběrem.
Možná kdyby ten zdroj byl starší a žačaly tam propouštět kondenzátory, ale?
Až to začne zlobit, zkontroluj teploty na GK a CPU. Ne nějakým softem, ale manuálně.
Zpět na “Problémy s hardwarem”