Zdravím :)
Mám větší problém s tím že když zapnu normálně hru přes steam tak hra normálně najede objeví se logo Bethesda a objeví se menu ale v tom menu je tak max 15FPS a Procák a RAM jsou při načítání nové hry vše na 100% po delší době se sice načte to uvodní video ale když ho přeskočím tak se ani nenačte tak tvorba postavy ....
Sestavou to není .. to co mám doma není sice pecka ale na Fallout 4 to stačit má ..
Grafika: MSI R7 260X
Procesor: AMD FX 6300
RAM 8GB 2100Mhz
Zdroj: 500w
PS: Fotky až zítra nejsem momentálně doma :(
Fallout 4
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Fallout 4
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
Hele moc přes tohle nejsem takže když tak by se šiklo video nebo rada co stím .. já jsem to hodil do složky s hrou a nevím nepomohlo to ....
Ale je to divné.. loading je RAm a procák na 100% pak je procák na 30% a a RAm na 97 % a pak zas vše na 100% Tak já TWL nevím ...
PS: omlouvám se za kvalitku snímku ale už je večer tak jsem to prostě vyfotil ...
- Metalterian
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
zdar, jen tak pro zajímavost hru máš koupenou přes steam nebo je to z torrentu? S tím komplem bys to měl rozjet...
Gigabyte GA-P35-DS3P motherboard (775), Intel XEON E5450 3GHz, RAM 8 GB DDR2, Gigabyte NVidia GeForce GTX 960 4GB GDDR5, Seasonic 620W EVO Edition, ADATA SP550 SSD 240 GB, WIN 10 Pro 64bit