Je možné, že RAM u CZC stojí jen 10Kč? Vyřešeno
Re: je to možné ?
V sobotu a nedeli na to nejspis neprijdou.
behavioralista:
O víkendu asi nepracuji a tak se není čemu divit. Možná na to přijdou až zítra když budou vyřizovat tolik objednávek ve větším počtu na stejnou věc.
O víkendu asi nepracuji a tak se není čemu divit. Možná na to přijdou až zítra když budou vyřizovat tolik objednávek ve větším počtu na stejnou věc.
-
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
No já měl za to,že správce stránek je spravuje pořád i o víkendu.Upravuje ceny,doplňuje zboží,chystá ceny na nový týden a tak.Tak mě napadlo,že eště nikoho nenapadlo si stránky na víkend vypnout aby se předcházelo trapnostem jako třeba v tomto případě.
Jojo, zítra tam budou mít radost 

AMD Ryzen 5 5600X | MSI MAG B550 TOMAHAWK | G.Skill Aegis 32GB 3200MHz | Kingston A2000 1TB | PowerColor Red Devil RX 6700 XT 12GB | XPG Core Reactor 750W | Be quiet! PURE BASE 500 | Asus VG27AQ1A
Spravce stranek? Odkdy je prace spravce stranek zadavat do systemu zbozi a ceny?
Obvykle se ve firmach pracuje pouze v pracovni dny, coz znamena ze zitra rano bude nekdo ponekud prekvapen. Za praci v sobotu a v nedeli je take vyssi hodinova mzda.
Ceny se navic obvykle pocitaji automaticky na zaklade skladovych zasob dodavatelu, proto to pak ukazuje podobne nesmysly. Nekde se nekdo uklikne a proreplikuje se to do desitek eshopu.
Vypnout stranky na vikend = poslat zakaznika ke konkurenci. Je lepsi udelat jednu chybu v ceniku nez prijit o stovky objednavek.
Obvykle se ve firmach pracuje pouze v pracovni dny, coz znamena ze zitra rano bude nekdo ponekud prekvapen. Za praci v sobotu a v nedeli je take vyssi hodinova mzda.
Ceny se navic obvykle pocitaji automaticky na zaklade skladovych zasob dodavatelu, proto to pak ukazuje podobne nesmysly. Nekde se nekdo uklikne a proreplikuje se to do desitek eshopu.
Vypnout stranky na vikend = poslat zakaznika ke konkurenci. Je lepsi udelat jednu chybu v ceniku nez prijit o stovky objednavek.
Naposledy upravil(a) petr22 dne 17 črc 2016 09:26, celkem upraveno 2 x.
behavioralista:
Ono to bude asi jak kde, ale v menších firmách bych si tipnul, že asi většinou na to o víkendech kašlou. Proč by měli stránky na víkend vypínat? Asi nikdo nepředpokládá, že zrovna o víkendu dojde k nějaké chybě a způsobí jim to nemilé trapnosti.
Ono to bude asi jak kde, ale v menších firmách bych si tipnul, že asi většinou na to o víkendech kašlou. Proč by měli stránky na víkend vypínat? Asi nikdo nepředpokládá, že zrovna o víkendu dojde k nějaké chybě a způsobí jim to nemilé trapnosti.
Už tam je zase 10Kč 

CPU:Pentium G3258 @4.6Ghz 1.25V GPU:Gigabyte Geforce GT440,MB:Asrock Z87m OC Formula,RAM:Patriot Extreme RAM DDR3 1600Mhz
- Michael850
- Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
"Nyní nedostupné". Řekl bych, že za 10,- ti to fakt nepřijde
...
Dodatečně přidáno po 3 minutách :
Viz. "Obchodní podmínky":

Dodatečně přidáno po 3 minutách :
Viz. "Obchodní podmínky":
5.6. V případech, kdy má kupující v souladu s ustanovením § 1829 odst. 1 občanského zákoníku právo od kupní smlouvy odstoupit, je prodávající také oprávněn kdykoliv od kupní smlouvy odstoupit, a to až do doby převzetí zboží kupujícím. V takovém případě vrátí prodávající kupujícímu kupní cenu bez zbytečného odkladu, a to bezhotovostně na účet určený kupujícím.
Ryzen 7 2700 + Freezer 34/X370 C6H/RM650x/RX 5700 Gaming X 8GB GDDR6/Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz/Gammix XPG S11 Pro 512GB/Define S + 4x F14 Silent
Počkat takže kdybych si to koupil a nepřišlo by mi to a mněli tam zase 2500Kč tam mi vrátěj těch 2500Kč?
CPU:Pentium G3258 @4.6Ghz 1.25V GPU:Gigabyte Geforce GT440,MB:Asrock Z87m OC Formula,RAM:Patriot Extreme RAM DDR3 1600Mhz
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Kupní cenu z objednávky -.- .
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
aha 

Taky bych řekl, že to stornují, ale to by pak znamenalo, že jim dám negativní hodnocení na heurece 
Platbu už přijali, teď mi přišel mail, tak jsem zvědavej jak to bude probíhat

Platbu už přijali, teď mi přišel mail, tak jsem zvědavej jak to bude probíhat

AMD Ryzen 5 5600X | MSI MAG B550 TOMAHAWK | G.Skill Aegis 32GB 3200MHz | Kingston A2000 1TB | PowerColor Red Devil RX 6700 XT 12GB | XPG Core Reactor 750W | Be quiet! PURE BASE 500 | Asus VG27AQ1A