Příspěvekod TheSalon112 » 08 srp 2016 10:44
Bože , vždy ma fascinuje, jak niektoré ovečky veria všetkému čo na nete čítajú. (to jest: Ako nás FBI šmíruje, ako nám všetci len kradnú informácie [nedivil by som sa, keby niekto napísal, že nám kradnú účty] a podobne). Niekto napíše nejaký bulvárny článok , ktorý nieje ničím podložený a píše ako nás W10 šmíruje, ako sa to nedá vypnúť a podobne, a samozrejme ničím nepodložené fakty, len dohady.. Ako som už písal, dá sa to vypnúť, čím nám W10 urobilo službu pretože (prepáčte, ale musím to takto napísať) len debil si môže myslieť , že nás predchádzajúce OS (či iné produkty) šmírovaly menej, či vôbec. Ano , teraz mi tu začne nemenovaná osoba vytrhávať vety z kontextu,"rehliť" sa tu zo mňa, a písať, ako mám nízke IQ (pričom mám vysoký nad-priemer) a podobne, bez toho aby napísal/a akýkolvek argument. Ja ani nikto iný Vás tu nebudeme presviedčať (to si môže myslieť, len ten Váš "tupý" národ) , snažíme sa Vás len naviesť na realitu, čo samozrejme nemá zmysel pretože TV Markíza/TV Nova/Bulvárne časopisi/ články a podobne majú vždy pravdu a nenajbože by niekto oponoval.. Socializmus tu zanechal svoje..
MOJE ŽELEZO:
CPU: Intel core I7 870 2,93 GHz
CPU Cooler: SilentiumPC Fera 2 HE 1224
GPU: ASUS GTX1050 TI 4GB
HDD: WDC Black 1TB
SSD: Samsung 850EVO 120GB
MotherBoard: Asus P7P55D-E
RAM: 4X Kingston DDR3 2GB Value RAM
PSU: Seasonic S12ii-520
Bedňa: Corsair SPEC-03 Red LED
Blue-Ray Mechanika: LG BH10LS30