Zdravím,
mám Win 10 Home a chtěl bych upgradovat na Pro, ale samozřejmě co nejlevněji. Našel jsem slušné nabídky na Win 10 Pro ( http://www.ebay.com/itm/Microsoft-Windo ... SwIgNXm43y a http://aukro.cz/windows-10-professional ... 13709.html ), ale skoro 200 už je na hraně, jestli mi to za to vůbec stojí. Našel jsem ale taky tohle http://aukro.cz/windows-7-pro-windows-1 ... tabsAnchor . Pokud bych zadal do ten klíč, co mi přijde do Nastavení > Aktualizace a zabezpečení > Aktivace > Změnit kód Product key (přinejhorším při čistý instalaci), došlo by k upgradu na Win 10 Pro?
Díky
Win 7 Pro klíč k upgradu Win 10 na Pro
Re: Win 7 Pro klíč k upgradu Win 10 na Pro
Windows 7 na Windows 10 upgradovat uz nelze.
Ty nove klice na Windows 10 jsou prinejmensim podezrele, protoze neexistuje zpusob jak je od Microsoftu ziskat za tuhle cenu.
Ty nove klice na Windows 10 jsou prinejmensim podezrele, protoze neexistuje zpusob jak je od Microsoftu ziskat za tuhle cenu.
- HappyMental
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
W7 na W10 stále ještě upgradovat lze. Já tak učinil až včera na zkoušku. http://pctuning.tyden.cz/component/cont ... ale-zdarma
I use Arch BTW
Teď na to koukám, že opravdu jde, ale asi bych musel skutečně nainstalovat Win 7, jak to tak vypadá. Kdybych to tedy koupil, nainstaloval, upgradoval, pak do tohoto Win 10 Home, co používám teď zadal ten klíč, tak bych to jet mělo, ne?
Ono je tech zpusobu vic, jeden z nich je vydavat se za postizeneho.
To si kazdy musi srovnat sam, Microsoft to nema jak overit.
To si kazdy musi srovnat sam, Microsoft to nema jak overit.
Skús si pohľadať a zadať do svojej verzie Home, generic key na Pro.
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Já sem pár dní zpátky koupil jen tak na zkoušku toto http://www.ebay.com/itm/282122677214?_t ... EBIDX%3AIT a normálně se ten klíč aktivoval.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
222Kč je zbytečně hodně, o upgradu vážně uvažuju hlavně, protože jsem našel ten Win 7 Pro klíč za 90 kaček.
On se ten W10 klic aktivuje, jenze neni zadna jistota ze neni z bloku klicu pro skoly nebo neziskove organizace.
Za tuhle cenu nelze ziskat od Microsoft licence ani kdyz jich koupis nekolik desitek tisic.
Windows 7 Pro za 90 Kc jsou normalni druhotna licence, plne legalni.
Za tuhle cenu nelze ziskat od Microsoft licence ani kdyz jich koupis nekolik desitek tisic.
Windows 7 Pro za 90 Kc jsou normalni druhotna licence, plne legalni.
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak to nemáš jistotu ani u toho klíče k W7.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
Kdyz je to OEM klic tak nemuze byt urceny pro skoly/neziskove organizace.
Pokud validator ukaze Genuine OEM, tak je to OEM.
U retail klice pro W10 se to nepozna dokud ten klic Microsoft neda na blacklist.
Pokud validator ukaze Genuine OEM, tak je to OEM.
U retail klice pro W10 se to nepozna dokud ten klic Microsoft neda na blacklist.
Mně jde hlavně o to, že
Ale úplně se mi nechce instalovat ty sedmičky, nemám doma žádnej SATA disk, kterej by se mi chtělo formátovat. Šlo by to jen takhle nebo i nějak bez instalace těch sedmiček?
second32 píše:Kdybych to tedy koupil, nainstaloval, upgradoval, pak do tohoto Win 10 Home, co používám teď zadal ten klíč, tak bych to jet mělo, ne?
Ale úplně se mi nechce instalovat ty sedmičky, nemám doma žádnej SATA disk, kterej by se mi chtělo formátovat. Šlo by to jen takhle nebo i nějak bez instalace těch sedmiček?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 2521
-
od sim20
Zobrazit poslední příspěvek
05 pro 2024 20:07
-
-
Nejde klíč. Po Upgrade Hardware zmizela licence Windows.
od Minapark » 09 zář 2024 16:54 » v Windows 11, 10, 8... - 22
- 6659
-
od Minapark
16 zář 2024 10:47
-
-
-
Zaplatil jsem 2799 Kč za Windows 11 Pro – systém není aktivovaný, klíč jsem nedostal Příloha(y)
od MoA285 » 27 kvě 2025 20:38 » v Reklamace a zákony - 15
- 4139
-
od MoA285
28 kvě 2025 00:59
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”