) a chci je podpořit, takže mě tyto díly vyjdou o pár desetikorun až pár set výše, ale Intel mi na cashbacku vrátí 1 430 Kč zpět, takže se to srovná. Do 850 W mě postrčil technik (zamýšlel jsem 750 W), ale rozhodně si třeba odběrem zboží z místní IT nepohorším, naopak ... u zdroje z CZC bych dostal 7 let záruky (u výrobce 10 let), u místní firmy mám 10 let, takže spokojenost
  ) a chci je podpořit, takže mě tyto díly vyjdou o pár desetikorun až pár set výše, ale Intel mi na cashbacku vrátí 1 430 Kč zpět, takže se to srovná. Do 850 W mě postrčil technik (zamýšlel jsem 750 W), ale rozhodně si třeba odběrem zboží z místní IT nepohorším, naopak ... u zdroje z CZC bych dostal 7 let záruky (u výrobce 10 let), u místní firmy mám 10 let, takže spokojenost   A když se mi něco z hlavních komponent pos*re, tak to budu řešit přímo zde, v HB ...
 A když se mi něco z hlavních komponent pos*re, tak to budu řešit přímo zde, v HB ...Takže potvrzeno, schváleno a objednáno:
zdroj: CORSAIR HX850i 850W >>> https://www.czc.cz/corsair-hx850i-850w/156879/produkt

). Jako je tu Adys301 blázen do grafik, FlanK3r maniak do procesorů, grafik a taktování, tak já šílím ze všelijakých "ovladačů" - klávesnic, myší, joysticků, gamepadů, ... a proto mám doma kolem 1 počítače zhruba 5 klávesnic a myší, v obchodech se rozplývám nad dalšími kousky a musím se vždy praštit přes ruku, abych nekoupil další
 ). Jako je tu Adys301 blázen do grafik, FlanK3r maniak do procesorů, grafik a taktování, tak já šílím ze všelijakých "ovladačů" - klávesnic, myší, joysticků, gamepadů, ... a proto mám doma kolem 1 počítače zhruba 5 klávesnic a myší, v obchodech se rozplývám nad dalšími kousky a musím se vždy praštit přes ruku, abych nekoupil další