Internet -prosím o kontrolu
- Baron Prášil
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tak jsem to zkontroloval a nic.jinak mám dojem a nechápu jak se to tam dostalo,to byl nějaký program na kontrolu rychlosti netu/čico/.Ovšem po tom ComboFixu mě tam zůstává ten binec.Jen na C: mám nějaký dvě složky QooBox a ComboFix.Můžu to smáznout?
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
- Baron Prášil
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
ano,tímto- T-Cleaner smaže vše po Combu,SDFixu,Avengeru atd.
a nech tuto složku celou otestovat MWAVem-všechno v nastavení odškrtni a zaklikni jen "složky" a vlož cestu
tuto C:\Documents and Settings\uzivatel
a nech tuto složku celou otestovat MWAVem-všechno v nastavení odškrtni a zaklikni jen "složky" a vlož cestu
tuto C:\Documents and Settings\uzivatel
- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tak tímto programem jsi mě udělal radost./T-Cleaner/O tom jsem ještě neslyšel
Jinak je to bomba.
Už ho mám uložen.

Už ho mám uložen.
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.
- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tak jsem si až teď všiml,že jsi připsal ten MVAW a otestoval jsem onu složku.Vyšlo mi to čistý.
V sobotu ještě zkusím jednu věc mám vedle ještě druhý počítač na síti.Momentálně na něm nepracuji,tak by měl být každopádně čistý.Je na něm nová instalace.Jenže mám z něho popůjčovaný nějaký věci/monitor a grafiku/ale zítra by mi to měli vrátit.No zkusím tu rychlost tam a pokud by to jelo stejně blbě,tak by to u mě nemělo být!Nebo se mýlím?Nebo,že bych měl něco tak vzteklýho,aby mě to vjelo na oba počítače.Mám je propojený přes AP.Ale nesdílím zatím nic.NET jede u obou zvlášť,z toho jednoho AP.
V sobotu ještě zkusím jednu věc mám vedle ještě druhý počítač na síti.Momentálně na něm nepracuji,tak by měl být každopádně čistý.Je na něm nová instalace.Jenže mám z něho popůjčovaný nějaký věci/monitor a grafiku/ale zítra by mi to měli vrátit.No zkusím tu rychlost tam a pokud by to jelo stejně blbě,tak by to u mě nemělo být!Nebo se mýlím?Nebo,že bych měl něco tak vzteklýho,aby mě to vjelo na oba počítače.Mám je propojený přes AP.Ale nesdílím zatím nic.NET jede u obou zvlášť,z toho jednoho AP.
- Baron Prášil
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ten druhý comp bude pokud jde o kontrolu složitější.Mám tam ještě 98první serii.Chci ho mít jen jak záložní na psaní a když někdo bude sedět u hlavního ,tak abych se tam mrknul třeba na poštu nebo poslal nějaký dokumenty.Sehnat tam nějaký programy na ochranu dá fušku.Zatím tam mám jen AVG a jakýsi divný firewall/ani nevím z hlavy jak se jmenuje/.Pokud by někdo věděl co tam nainstalovat..tedy free,něco kupovat tam nemá cenu.Na internetu je sice programů hafo,ale maximálně na 98 SE.A novej systém tam taky nebudu kupovat a kopírovanej tam nechci
Nehledě na to,že takový XP by tam asi moc nejely.No uvidím.
Ale pokud někdo budete mít známost o těch programech.Ono hlavně ten firewall,něco proti adwaru apod.to AVG by mi i stačilo.Ovšem připomínám na 98 základní!

Ale pokud někdo budete mít známost o těch programech.Ono hlavně ten firewall,něco proti adwaru apod.to AVG by mi i stačilo.Ovšem připomínám na 98 základní!