Zdravíčko,
jelikož jsem co se týká práce s PC, tak jsem jen běžný uživatel, tak jsem se rozhodl vyhledat zde pomoc.
Můj problém je v tom, že mi přestal fungovat můj mikrofón, z ničeho nic...Normálně jsem ho používal při volání na TSku a dneska jsem šel volat a mikrák nefungoval.. Popravdě šel slyšet pouze šum, i když jsem mikrofon odpojil. Vyzkoušel jsem i náhradní mikráky od sluchátek a nic. Navíc, když jsem si otevřel program Realtek, tak jsem byl upozorněn na to, že když zapojím mikrofon, tak mi PC automaticky přestane reagovat na sluchátka. Takže kdykoliv strčím jack do konektoru od mikrofonu, sluchátka mi přestanou fungovat a mikrofon nejde taktéž.
Vůbec nevim, co se mohlo pokazit, sluchátka s mikrofonem používám na tomto PC už přes 5 let a nikdy s tim nebyl problém.
Tak prosím o radu, jestli někdo nemohl vědět co s tím. Jako noob, co se PC týče, tak si myslím, že odešel konektor, ale vůbec nevim proč a zaráží mě, že z ničeho nic. Pokud by tomu opravdu tak bylo, dokážu to nějak ručně zpravit nebo to mám dát raději do rukou někomu, kdo se v tom vyzná?
Předem děkuji za odpověď a přeji krásný den
PS: samozdřejmě jsem zkoušel v nastavení zvuku, jestli mám vše zapnuté a všechno.
Přestal mi fungovat mikrofon, nevím proč.
Re: Přestal mi fungovat mikrofon, nevím proč.
nešel mi ani zvuk ani mikrofon na starém notebooku
v nastavení bylo vše zeslabené zkus se podívat
v nastavení bylo vše zeslabené zkus se podívat
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2367
-
od pee.tr
Zobrazit poslední příspěvek
03 říj 2024 20:14
-
- 6
- 1854
-
od petr22
15 pro 2024 17:59
-
-
Na MS Outlook 2019 přestaly fungovat gmail účty Příloha(y)
od tazatel » 12 kvě 2025 13:02 » v Komunikace na internetu - 17
- 7712
-
od rhsCZ
14 kvě 2025 18:57
-
-
- 5
- 7715
-
od Stenatko
03 dub 2025 21:42
-
-
Problémy v síti na obrázku - proč nemůžou počítače komunikovat mezi sebou Příloha(y)
od zuzana3 » 25 pro 2024 20:33 » v Administrace sítě - 7
- 4829
-
od zuzana3
25 pro 2024 22:23
-