Potřebuju poradit jak se připojit na FTP server ... přes total commander .. Nahoře kliknu na FTP-připojit, do Relace napíšu třeba. MOJE , Hostitel: IP adresu na toho ke komu se chci připojit -- ale nevím co mám dát do jmeno a heslo .. kamos to zaheslovane nemá, ale nevím zda je to heslo k němu, nebo co jsi mam vymyslet ja .. i když si tam něco napíšu při připojení to napíše:
----------
Connect to: (16.02.2008 10:46:08)
hostname=89.102.xx.xxx
username=89.102.xx.xxx
startdir=
a pak to napíše ČASOVÝ LIMIT SERVERU VYPRŠEL, nevíte co s tím ?
Jak připojit na FTP server ? (Vyřešeno) Vyřešeno
-
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Jak připojit na FTP server ? (Vyřešeno) Vyřešeno
Naposledy upravil(a) bereline dne 16 úno 2008 17:30, celkem upraveno 1 x.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
nemáš tam někde zaškrtlé anonymní připojení?pokud jo zkus ho odškrtnout a připojit se
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
musíš povolit přímo Total Cammander, aby měl přístup na net, ne jen FTP server (teda pokud jsi to už neudělal nebo jsi tohle nemyslel pod pojmem FTP server) co máš za firewall?
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
- zlobyl
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Já bych se spíše zaměřil na tvého kamaráda, protože firewally častěji blokují příchozí než odchozí připojení.
Může mu to blokovat třeba i vestavěný firewall v routeru!
Může mu to blokovat třeba i vestavěný firewall v routeru!
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.
- zlobyl
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Například v routeru D-Link DSL 584-T, co mám já, je možnost zablokovat FTP přenosy.
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 2483
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
06 říj 2024 08:55