Vaše nejoblíbenější hra
ja si myslim že ty dnešní hry dou čím dál tim víc do háje všichni výrobci se zaměří na grafiku a myslí si že to bude ten nejvěší hit to možná ale s dějem kterej bych nedal ani jako podestylku me učitelce češtiny(je to kráva) možná sou nějaké supr hry ale já o nich zatim nevym nebo jsem je ještě nehrál abych top posoudil
- Lucík
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Docela mě překvapilo, že jste tu nikdo nejmenoval Mafii. Takhle hra je pro mě asi nejvíc zajímavá. Snad nejlepší příběh, co jsem kdy ve hrách zažila. Když si chci třeba zazávodit, tak nikdy neopomenu sérii NFS (spíš od Porsche až po MW). Další převratnou hrou byl pro mě Fallout. Na svoji dobu to chce klobouk dolu.
I know you like me, I know you do...[:-}
Jake píše:No precti si muj podpisMam web o MW, ale... oproti NFS:U2 je to proste slabota, EA slaplo vedle tim ze je to po 3 za sebou na stejny tema akorat pridali policii...
to je teda pravda a este naviac odstranili vacsinu tuningu takze teraz to nieje az taka sranda, ale na druhej strane je pravda ze auta sa chovaju realistickejsie
CIVILIZATION a ine dobre hry
pre mna je najlepsia hra na svete civilizacia. jednotka a dvojka bly celkom prevratne. je pradva ze 4-ka ma v podstate uz len vylepsenu grafiku ale aj tak je to super hra. dalsia je mafia, ma sice svoje muchy(clovak nemoze ist do vody) ale ma asi jeden z najlepsich 3d enginov a je velmi realisticka. na zavodenie je tu cela seria nfs aj ked najlepie je asi nfsu2. a nakoniec by som povedal ze gta:sa je tiez slusna hra, ta grafika sice nieje nic moc ale inak je to jedna z najlepsich hier(mna celkom dostala velkostou celeho statu).
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Herní sestava - 30 000 Kč - vaše názory/rady
od zero » 04 dub 2025 17:32 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 14
- 3633
-
od Kogaku