Dobrej dostal jsem pocitac na opravu ze jim zmizeli soubory.............. takze zapl jsem pocitac trvalo to asi pul hodiny... okej prihlasi me to teda na docasny profil.. tak jsem dal chdsk a ten mi rekl ze byly nalezeny chyby a že v rezimu jen pro cteni nemuze pokracovat.. nevite co s tim? muj ukol je jim zazalohovat fotky ale ty prave v tom docasnym profilu nevidim... a preinstalovat tenhle nechutne zaneradenej vehikl..
a kdyz se podivam na C/users tak tam je 7 slozek z toho 5 jich je slozka se zamkem.. je tu profil expert a ten je taky se zamkem ale jsem na nem prihlasen a pak tu jsou dalsi 4 profily/slozky kde se prvni jmenuje "TEMP" a pak dalsi "TEMP.LENKA" a pak "TEMP.LENKA.000" a pak "TEMP.LENKA001" a pak ty bez zámku UpdatusUser a Veřejné.. kdyz se odhlasim jiny profil nez expert mi zvolit nejde.. nikdy jsem to nevidel a proto se vas ptam jestli nevite nekdo rady...???
Byli jste prihlaseni pomoci docasneho profilu
Byli jste prihlaseni pomoci docasneho profilu
Naposledy upravil(a) Luxion dne 14 říj 2016 09:01, celkem upraveno 1 x.
Free download ringtones for mobile at: Klingeltonemp3.info
-
- Pohlaví:
Re: Byli jste prihlaseni pomoci docasneho profilu
Tuto hlášku způsobuje poškození souboru registru, kde jsou uloženy informace o konkrétním účtu - většinou vydou na disku. CHKDSK většinou nepomůže, protože soubory jsou už poškozeny. Doporučuji nabootovat LiveLinux a v něm data zkopírovat. Až po záloze spustit chkdsk s parametrem /F a /X (ten vyvolá odpojení svazku), nebo spuštění kontroly po retsartu. Po kontrole disku se můžeš pokusit o obnovení souborů registru ze zálohy. Když budeš mít štěstí, systém naběhne. Zkontrolovat disk pomocí CDI a HDTune.
Re: Byli jste prihlaseni pomoci docasneho profilu
Ten počítač už nezapínej, mohl bys těch souborů zničit víc než jich zachráníš.
Co se stane když disk připojíš do svého počítače, ani tak se k těm souborům nejde dostat?
Ten Linux je jistota, v něm se dostaneš úplně ke všemu, ale musíš je v něm umět zkopírovat někam jinam
Co se stane když disk připojíš do svého počítače, ani tak se k těm souborům nejde dostat?
Ten Linux je jistota, v něm se dostaneš úplně ke všemu, ale musíš je v něm umět zkopírovat někam jinam

"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Problém s načítáním stránek - bílá blikající obrazovka po přihlášení
od linkinlot9 » 31 pro 2024 15:36 » v Programování a tvorba webu - 1
- 1617
-
od kecalek