HL2 a mody
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
HL2 a mody
Ahoj :). Mam takovej problem. Kdyz uz se mi podari nainstalovat mod tak aby byl videt ve steamu, tak mi to vzdy pri spusteni napise HL2 required to run mods. Sice HL2 nainstalovany mam, ale nemam ho aktivovany. Pise mi to i modu, ktery HL2 vubec nepotrebujou. Napr. Follow Freeman, kterej potrebuje HL2:DM a ten mam normalne legalne stazenej pres Steam a stejne to nefunguje. Je tu nekdo, kdo se v tom vyzna a dokaze mi poradit?
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Half life 2 originalni nemam, ale HL2:DM mi normalne jede. Ale nemam nic cracknutyho ani tak...
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
HL2 mam nainstalovanej akorat neni zaplacenej tudiz je jeho stav v My Games Pre-Load Complete. A je ve slozce Steam.
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help