Zdravim, potreubuju HELP, mam problem s GTA V.. Po zapnuti normalne jede a jak nasednu do auta a jezdim s autem tak to nehorazne seka.. hra mi jede docela plynule ale ty dropy FPS dropy jsou tam maximalni, baterku mam nastavenou na vysoky vykon a ntb se mi neprehriva
Muj ntb : gt940m, 4gb ram, i5 5200U ( https://www.youtube.com/watch?v=68f0x8DT_xk - zde je video ze tento borec hraje na vysoke detaily a neseka se mu to, jen obcas mu padnou fpska) ja si to nastavil na medium a jak nasednu do auta tak mam brutalni lagy..
Diky za help
GTA V - FPS (NTB) Vyřešeno
Re: GTA V - FPS (NTB)
4GB RAM jsou malo.
Ta hra dokaze pouzit pres 10GB RAM kdyz jsou k dispozici. Takze by to chtelo rozsirit minimalne na 8GB.
Ta hra dokaze pouzit pres 10GB RAM kdyz jsou k dispozici. Takze by to chtelo rozsirit minimalne na 8GB.
Takze ty ramky to vyresi? Protoze kdyz dam spravce uloh tak tam mam disk 100%
Teoreticky by ti to mělo jet stejně, jako jemu na tom videu, takže bych ramky jako problém neviděl, ikdyž by je pc určitě využilo. Zkus nastavit detaily na co nejnižší, tim pádem snížíš nároky i na ramky a jestli to bude dropovat i potom, ramkama to nebude.
Core i5 4570, 8GB DDR3, msi gtx1070 8GB, 240GB SSD Kingston, 550W Zdroj
Nejak te nechapu co mam udelat? Zkousel jsem pote dat vsechno na nejnizsi a to same, vsync mam vyple jak v grafice tak i v gtacku a furt tam jsou ty dropy :) takze ja uz vazne nevim co s tim
Dodatečně přidáno po 40 minutách 4 vteřinách:
Jinak nabijecku mam na Vysoky Vykon
Dodatečně přidáno po 40 minutách 4 vteřinách:
Jinak nabijecku mam na Vysoky Vykon
No tím, že jsi to zkusil na low detaily jsi snížil nárok na hardware, v minimálních požadavcích je 4GB ram...já si myslím, že problém by mohl být někde na disku. Ale to je jenom moje domněnka, ostatní se v tomhle vyznají líp :)
Core i5 4570, 8GB DDR3, msi gtx1070 8GB, 240GB SSD Kingston, 550W Zdroj
Tak uvidime v cem bude problem no..
Mám 8GB a mám ten samý problém..
Nepadá to na rovných 30fps max ? Zkus shodit hru do lišty a skočit zpět do hry.
Lenovo Legion 5 ( Ryzen 7, RTX3070 140W, 32GB RAM )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
Reinstaluju hru, zitra odpoledne dam vedet bo to budu stahovat az pres noc
Videl bych to na problem v tech ramkach a mozna je pomaly disk. Koupil bych aspon 8GB ram a k tomu SSD na to GTA.
CPU: Intel Core i7 7700K 4.8 GHz DELID, GPU: Asus Dual GeForce RTX 4060 OC 8GB, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB DDR4 3000 MHz, MB: Asus ROG Maximus VIII Hero, SSD 1: Samsung 980 PRO 1TB Heatsink, SSD 2: Intel SSD 540s 480GB, HDD: Seagate BarraCuda 2TB, PSU: Evga SuperNOVA 750 G2, Case: Corsair Carbide Series 400C
Fiba borec tu psal ze ma 8GB ram a ma stejny problem, mam 1TB HDD, mi nerikej ze todle nestaci :)