Mel bych mit
Dodatečně přidáno po 1 hodině 9 minutách 46 vteřinách:Tak nevite co s tim kdyztak? Vse jsem zkontrolovat.. PC mam na vysoky vykon jak v nabijecce tak bez, prehrivat se to nebude protoze mam chladici podlozku ktera mi dost chladi, takze si myslim ze bude nekde jinde problem.. 4 GB ramky by meli podle me stacit jak tomu borcovi co to jeste natacel a disk by mel tez stacit 1 TB :) Kdyztak priste navrhy.. diky
Dodatečně přidáno po 1 hodině 14 minutách 24 vteřinách:Tak vse jsem zas peclive zkontrolovat a uz nevim kde je chyba, ntb se prehrivat nemuze protoze mam chladici podlozku ktera mi dost dobre chladi, vse mam na vysoky vykon (
https://ctrlv.cz/d0k9), ramky si myslim ze by meli stacit protoze stacili i tomu borcovi + to ten borec nahraval :) 1 TB si myslim ze je dostatecne misto kdyz mam zabranych asi jen 300 GB

- Nevim jak je to s grafickyma ovladacema, delal mi je bracha takze nevim jake mam mit, byl bych rad kdyby jste mi tu nekdo poslali ty ovladace co bych mel mit, muj ntb : alza.cz/asus-x751lb-ty013h-cerny-d2414238.htm?o=1
- Jeste zitra zkusim to spustit pravym tlacitkem a dat spustit grafickym neco nebo jak to tam je.. Jinak me uz nic nenapada