uz asi 2 tydny řešim s mym poskytovatelem to že mam nestabilni net,jsem u nich asi cca 7 let a nikdy nebyl problem jako ted v posledni dobe,sem tam to padlo ale za chvili zase naskočilo tak max do 30ti min....to bylo tak možna 1 do tydne max ,ale ted to behem dne pada třeba 7x-8x a třeba jen na 3-5 minut ale je to celkem nepřijemne,nejdřív jsem si myslel že to dela router,tak jsem si pujčil co mame u nas v praci lepší ale na tom to delalo taky,tak jsem si koupil i novej a stejne to dela...tak jsem ted doma vyrušil vše co je na wifi a připojil jsem pc přimo kabelem...predtim jsem to mel taky kabelem ale přez router...a chtel bych nejak zaznamenavat jak to jede že to nejede
Mereni internetu
Mereni internetu
zdravim...mam dotaz, existuje nejaky programek ktery dokaže merit internet po celou dobu zapnuteho pc??i se zaznamem??
uz asi 2 tydny řešim s mym poskytovatelem to že mam nestabilni net,jsem u nich asi cca 7 let a nikdy nebyl problem jako ted v posledni dobe,sem tam to padlo ale za chvili zase naskočilo tak max do 30ti min....to bylo tak možna 1 do tydne max ,ale ted to behem dne pada třeba 7x-8x a třeba jen na 3-5 minut ale je to celkem nepřijemne,nejdřív jsem si myslel že to dela router,tak jsem si pujčil co mame u nas v praci lepší ale na tom to delalo taky,tak jsem si koupil i novej a stejne to dela...tak jsem ted doma vyrušil vše co je na wifi a připojil jsem pc přimo kabelem...predtim jsem to mel taky kabelem ale přez router...a chtel bych nejak zaznamenavat jak to jede že to nejede
protože poskytovatel mi pořad tvrdi že u nich problem nevidi a když tu byl technik asi cca hodinu a pul tak se zrovna jak to byva nic nedelo.
Re: Mereni internetu
Použij program PingPlotter Freeware. Do Target name napiš www.seznam.cz, trace interval vyber 2,5 s a focus time: All.
Takhle ho můžeš nechat běžet v době, kdy připojení vypadává a v něm už bude vidět, kde k problému dochází.
Pokud poskytovatel nikde nevidí problém, tak by taky neměl být problém ti to nějak dokázat. Třeba zasláním celodenního grafu odezvy na tvé zařízení.
Takhle ho můžeš nechat běžet v době, kdy připojení vypadává a v něm už bude vidět, kde k problému dochází.
Pokud poskytovatel nikde nevidí problém, tak by taky neměl být problém ti to nějak dokázat. Třeba zasláním celodenního grafu odezvy na tvé zařízení.
PC: AMD Vishera FX-6300|GA-970A-DS3|8 GB RAM|ASUS STRIX GTX 950 2G|Transcend SSD370S 256 GB & ST Bar. 7200.14 1TB|Seasonic SS-500ET-T3|W10 Pro 64b÷
Re: Mereni internetu
ok diky moc, zkusim to
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 5452
-
od Bary-Jan
Zobrazit poslední příspěvek
05 úno 2025 22:07
-
- 1
- 14426
-
od pikaso.andreas
23 led 2025 10:42
-
-
Nižší rychlost internetu po rekonstrukci Příloha(y)
od PlumJelinek » 25 lis 2024 19:54 » v Administrace sítě - 6
- 6665
-
od Riviera kid
26 lis 2024 12:48
-
-
- 3
- 4972
-
od petr22