X píše:Za to vybočení obrázků může právě zúžení stylu na 90%, je smutné že kvůli nedostatečným obrazovkám mobilů a malých tabletů se vydáváme do pravěku (stejně jako Windows 8.x a 10) a přizpůsobujeme se jim, když nám naopak monitory rostou a někdy i rozšiřují na nudle (21:9). Co kdyby jsme se přizpůsobily hodinkám, kde mám rozlišení 240 x 240 bodů?
Ve standardním (zúženém) prosilveru to vidím úplně vpohodě

Já myslím, že za to "hnutí" obrázků může spíše to, že prosilver_wide nyní nezobrazuje postranní banner. Vypnul jsem ho včera pro prosilver, proto ho přestal zobrazovat i prosilver_wide. Tady bych poprosil o strpení, ještě to celé doladím - předpokládám, že během dnešního dne. Prosilver_wide pro běžné uživatele "přestane existovat", zde bude nutné provést lehkou aktualizaci...
Velká omluva za to, že kvůli těmto výraznějším změnám budeš muset upravit některé ze svých rozsáhlých článků. Udělám maximum pro to, aby pole příspěvku ztratilo naprosté minimum - nyní je to pouhých 30px, tedy asi tak 3,5%.
Ke zúžení obecně: Bohužel taková je dnešní doba, mrkněte na pár velkých serverů...všechny se točí kolem 1000px. Neměl jsem z toho radost, ale myslím si, že odhozením pravého banneru se s tímto celkem dobře vypořádáme. Jak jsem v prvním příspěvku sliboval, v příštím týdnu ještě tento krok dovysvětlíme.