Tmavý monitor
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
RE:
Pokud Ti normálně ukazuje, tedy krom toho ,že je slabý jas, tak to asi tím kabelem nebude.Ale vyzkoušet se dá všechno.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Dneska mam nutkani koupit znackovej kabl Belkin ale furt teda neim jestli to ma cenu. Myslite ze se to ani o trosicku nezlepsi ? Nerad bych za to daval zbytecne 300Kc.
Jeste jsem zkousel Eizo test a zkousel Moire a mam na pravy strane za pulkou takovej divnej flek, davam sem obrazek z fotaku a ptam se jestli je to u CRT normalni nebo ne.
Diky
Jeste jsem zkousel Eizo test a zkousel Moire a mam na pravy strane za pulkou takovej divnej flek, davam sem obrazek z fotaku a ptam se jestli je to u CRT normalni nebo ne.

Diky
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Smiř se s tím, že jeho léta jsou sečtena. Zkus toho servisáka, jestli si poradí s nastavením, ale mám pocit, že těžko. Rozmazání může být (a patrně i je) známkou již provedeného zvýšení napětí na VN trafu. Já osobně bych to dal z domu, přišetřil nějakou tu kačku a koupil si LCDéčko. Již si neumím představit, že jsem měl na stole 17ku CRT. S LCDéčkem jsem získal mnohem více místa na stole (co teprve u takové krávy, jako máš ty), přestaly mi u práce slzet oči a rapidně se snížila spotřeba elektriky. Místo a pár žbrdlíků za elektriku, bych klidně oželel, ale zdravé oči si myslím stojí za investici do LCD... 

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
LCD urcite bude ..... ale na pristi vanoce. Zatim nejak nejsou penize. Pocitam s tym, ze se zlevni nejaky neTN 24" LCD. Ponevadz ve skole mame TN 22" LCD v prepoctu asi za 5500Kc a je to celkem naprd obraz, jak hejbu oknem po monitoru, meni se mu barvy a to se mi dost nelibi. Jinak zkusime v nejblizsi dobe zajet za tym opravarem aby se podival v jakym stavu je to trafo atd. Doufam ze se mu to podari alespon docasne spravit aby mi to vydrzelo do tech Vanoc.
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
RE:
Nech vše na toho opraváře, třeba bude mít i náhradní kabel. S LCD souhlasím, není to ještě ono , a počkal bych na snížení cen těch lepších.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Ještě bych si dovolil malou úvahu. Proč musíš mít ten nej, nej, nej-větší monitor v ulici? Celé generace programátorů, konstruktérů, hráčů,... vyrostly na "čtrnáctkách" (nejde o pedofílii
). Dej na rady, které doporučují fláknout s tím šrotem, jak kurva s děckem. Když nemáš moc peněz (kdo je má...?), tak si kup 17 LCD za tři a půl litru, její plocha odpovídá ploše 19 CRT (pro detailisty, skoro) a až si jednou, po studiích začneš vydělávat rance, pak se koukej klidně po 30ti palcových, či jak velké se budou v té době dělat. Každopádně vyhoď starý velký krám, který ti bude ničit oči, protože by ses také hezčího pohledu na plochu, nemusel dožít. Jen pro tvou informaci, v práci dělám na notesu s patnáctkou a doma mám wide devatenáctku a věř mi, že netrpím. Naopak, denně čumím na plochu tak patnáct hodin a konečně nejsem ubrečený, jak stará plačka.

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 7653
-
od StOrKcZ
Zobrazit poslední příspěvek
26 úno 2025 18:52