Lynx počítače
Lynx počítače
Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli by mi někdo nesložil tenhle PC https://www.czc.cz/lynx-grunex-progamer ... 26/produkt aby měl stejný součástky protože co vím tak je pak levnější a pokud bude stát víc jak 16K tak bych prosil aby jste mi složili https://www.czc.cz/lynx-grunex-gamer-20 ... 91/produkt myslím že to bude levnější předem děkuji. Markerk
- Michael850
- Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Lynx počítače
Nechceš extra herní PC, a tak si sám dobrovolně složíš tento odpad?
Ryzen 7 2700 + Freezer 34/X370 C6H/RM650x/RX 5700 Gaming X 8GB GDDR6/Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz/Gammix XPG S11 Pro 512GB/Define S + 4x F14 Silent
Složené to bude o dost levnější, ale musíš si odpustit operační systém za 3000 a třeba koupit za stovku použitou oem licenci z ebay nebo za 250 z aukra.
Však já tomu nerozumím a tady jsem poprosil jestli mi nemůžete složit počítač z těchto součástek. Dle mě je to fajn počítač i když ty máš asi PC za 20K a hraješ GTA V atd. já bych chtěl tenhle ale složení aby to bylo levnější chápeš?
Dodatečně přidáno po 34 vteřinách:
btw. psal jsem to tomu Michael
Dodatečně přidáno po 1 minutě 27 vteřinách:
socriel já vím ale já to sám nesložím byl bych rád kdyby jsi mi to složil na czc nebo někde ze stejných součástek nerozumím tomu děkuji. :)
Dodatečně přidáno po 34 vteřinách:
btw. psal jsem to tomu Michael
Dodatečně přidáno po 1 minutě 27 vteřinách:
socriel já vím ale já to sám nesložím byl bych rád kdyby jsi mi to složil na czc nebo někde ze stejných součástek nerozumím tomu děkuji. :)
Hele nechci aby tu došlo k hádce takže ti to zopakuji chci jen aby mi tu někdo kdo tomu rozumí složil PC ale ze stejných součástek jak má ten lynx samozřejmě aby to složení došlo méně jak 16 tisíc Kč..
- Martab
- Moderátor / člen HW týmu
-
Guru Level 14
- Pohlaví:
- Stav:
Ona správná otázka, resp odpověď bude jiná. Kolik na PC máš a co na něm budeš provozovat + co vše chceš (jen bedna, nebo i periferie (monitor, klávesnice...), s OS nebo bez)?
Ono jde o to, že když ti to složíme ze stejných součástek, tak to stejně nebude za 16K a bude to furt stejný odpad... Krása stavěných PC je v tom, že si můžeš vybrat (nebo ti někdo vybere) komponenty, které jsou výhodné...
Ono jde o to, že když ti to složíme ze stejných součástek, tak to stejně nebude za 16K a bude to furt stejný odpad... Krása stavěných PC je v tom, že si můžeš vybrat (nebo ti někdo vybere) komponenty, které jsou výhodné...
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma
Přehled desktopových socketů a CPU
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma

Přehled desktopových socketů a CPU
Ahoj Martab chtěl bych prostě složit PC ale bez obrazovky bez myši a bez klávesnice samozřejmě s OS budu na tom spíš hrát hry, ale na to by jste mohli přijít když je to PC lynx Gamer děkuji. Markerk
Já si teda myslím, že správná odpověď je taková, že někdo ochotný napíše ano, jsem schopný vyhovět tvým požadavkům a sestavím ti to.
Nebo ti mohu navrhnout a sestavit ve stejné ceně lepší počítač.
Vyber si.
Vše ostatní je mimo mísu.
Nebo ti mohu navrhnout a sestavit ve stejné ceně lepší počítač.
Vyber si.
Vše ostatní je mimo mísu.
Nechci složit pc za tuhle cenu chtěl bych pc pod 16K, ale aby měl podobný součástky jak ten PC lynx je jasný že když se to složí že to bude mnohem levnější díky..
Jasně, teda sis vybral a teď jen aby se ozval někdo, kdo ti to za tvých podmínek sestaví.
Já si na to bohužel netroufám.
Já si na to bohužel netroufám.
Složit pc pod 16K si netroufáš? ok..
https://www.czc.cz/ad28q7ii2ghhva1mrnr93010j4/seznam + https://www.czc.cz/sapphire-radeon-rx-4 ... 58/produkt nebo https://www.czc.cz/gigabyte-geforce-gtx ... 35/produkt
gtx 1050 je na tom většinou lépe než rx 460, ale zda o tolik lépe aby stála o 500 víc je otázka.
gtx 1050 je na tom většinou lépe než rx 460, ale zda o tolik lépe aby stála o 500 víc je otázka.
Naposledy upravil(a) socirel dne 12 lis 2016 11:16, celkem upraveno 1 x.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 2444
-
od ComputerAsylum
Zobrazit poslední příspěvek
07 kvě 2025 16:35