Dobrý den, mám podobný problém, snažil jsem se zapojit druhý hardisk a přitom jsem i trochu posouval s dvd-romkou, pak jsem spustil pc, druhej hadr nejel, tak jsem to chtěl trochu poštelovat v biosu a myslel jsem si, že jsem nastavil primární a sekundární hadr, ale asi ne.
Znovu jsem zapl pc a byla jen černá obrazovka, pc pracoval,ale na monitoru se nic nedělo.
Na desce svítí nějaká červená ledka.
Zkoušel jsem vše možné, nic nepomáhá.
Děkuji za nápady.
problém se spuštěním pc
Zkoušel jsem zapojit 2 různé hadry do masteru i do slave a nic nefunguje, jinde mi už radili, jak restartovat bios přes jumpery a tak, tak jsem to zkoušel a pořád nic, zkoušel jsem vyjmout a vrátit baterku, taky nic.
Opravdu nevím čím to je, když zapnu pc, tak to dlouze zatůtá a obrazovka zůstane jen s hláškou a tom že není kontakt a cosi.
Opravdu nevím čím to je, když zapnu pc, tak to dlouze zatůtá a obrazovka zůstane jen s hláškou a tom že není kontakt a cosi.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Uveď přesně tu hlášku. Zkontroluj zda grafická karta dobře sedí ve slotu. Podobně mrkni na paměti, ale pozor na statický el. náboj. Překontroluj i datové i napájecí kabely k diskům a CD/DVD mechanice. Ventilátor ve zdroji, na procesoru i grafické kartě se točí?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
ICQ nevedu, problémy řešíme jen zde na fóru. Toto se zobrazuje na monitoru: ''No signal input or cable disconnected''? Jestli ano, je problém v grafické kartě, nebo v kabelu mezi PC a monitorem. Zkontroluj kabel a grafickou kartu.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Není zač, rádo se stalo. Jen poznámka k čištění - nepoužívat nic co způsobuje vytvoření statického el. náboje a suchý hadr při utírání prachu jej snadno způsobuje a snadno se odpraví všechny součásti citlivé na náboj. Především paměti a to i na grafické kartě. Než na něco sáhneš v PC, nejlépe se nejprve dotknout něčeho kovového, aby se náboj vybil. Na čištění je nejlépe prach vyfoukat stlačeným vzduchem - ke koupi v prodejnách výpočetní techniky (Nedoporučuji to dělat v bytě, protože matky nebo manželky to jaksi nesnášejí). Přeji hodně zdaru.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 37
- 9360
-
od petr22