AMD vizitky zadarmo Vyřešeno
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
já ne
PS: neměl.vůči tomuhle mám dost vyhraněný názor.

PS: neměl.vůči tomuhle mám dost vyhraněný názor.
Naposledy upravil(a) memphisto dne 24 úno 2008 14:30, celkem upraveno 1 x.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- Baron Prášil
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Baron Prášil
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
pouze můj osobní názor-méně ožralých a více zhulených a svět bude příjemnější místo k životu.
což nic nemění na základním postulátu,že ideální je zvládat žít bez drog.obávám se ale,
že dnešní svět je místo natolik stresující,že nějakej ten poison rád skoro každej
(mimochodem,sídliště o populaci 15000,to je podhoubí k nějakému jedíčku jak dělané.)

což nic nemění na základním postulátu,že ideální je zvládat žít bez drog.obávám se ale,
že dnešní svět je místo natolik stresující,že nějakej ten poison rád skoro každej
(mimochodem,sídliště o populaci 15000,to je podhoubí k nějakému jedíčku jak dělané.)
+ vymítit národ tmavší pleti (romy) z naší země...mě by nevadili ale museli by pracovat a chovat se normálně (to hlavně)ten kdo žije ve větším městě vím o čem mluvím
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
nějak se to od vizitek zvrhává někam jinak. já neříkám, že jsem úplně čistý. užívám legální drogy (alkohol a kouření) i když ty jsou někdy horší než nelegální drogy. z drog třeba takovou trávu beru, ale píchat si a potkávat na ulici feťácké trosky, tak to už je fakt moc a zvlášť, když má ten feťák absťák a za každou cenu potřebuje peníze na dávku, tak pro to udělá cokoliv.dvakrát se mi stalo, že mě takové fetky přepadly ve Zlíně v parku. pak jsem musel na policajty a vysvětlovat, proč skončil s rozbitou držkou a vyraženými zuby ve špitlu, když mě ohrožoval nožem a dopadl hůř on jak já

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner

Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
- Baron Prášil
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
hm,zajímavej sociologickej fenomén.a to sem napsal jenom "filtry"
filtry mám na tabák samson, aby mi nelez do h..y-vy šašci
ne,v pohodě,takovýhle spamtémata sou občas fajn a na každým fóru.asi to nahrazuje ten neuskutčnitelný sraz
pc-help
rozlišujme rekreační užívání "lehkých" drog a pravidelnou nitrožilní aplikaci tvrdých sedativ a stimulantů.
filtry mám na tabák samson, aby mi nelez do h..y-vy šašci

ne,v pohodě,takovýhle spamtémata sou občas fajn a na každým fóru.asi to nahrazuje ten neuskutčnitelný sraz
pc-help

rozlišujme rekreační užívání "lehkých" drog a pravidelnou nitrožilní aplikaci tvrdých sedativ a stimulantů.
nejlepší droga co existuje je rozhodně adrenalin no ale záleží na způsobu jeho tvoření
....já se omlouvám že sem to zamířil jinám směrem tento topic ale jak sem viděl filtr z papírku tak mě hned v hlavě naskočilo jak někdo balí špeka

- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
je vidět na co zao myslíš
alespoň bude mít Baron Prášil co mazat. mě to nedá. asi mě budeš Barone Prášile nenávidět, ale zase si rýpnu
tabák Samson jsem zkoušel jednou a stačilo.chutná jako ten tabák na vykuřování skleníků
jen by mě zajímalo jestli se taky napřidává do mých oblíbených Marlborek, protože to je šílená směs tabáků
PS: WOW
je vidět, že se vyznáš nejen v PC 

PS: WOW

Naposledy upravil(a) memphisto dne 24 úno 2008 15:50, celkem upraveno 1 x.
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”