AMD vizitky zadarmo Vyřešeno

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

zao
Level 6.5
Level 6.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod zao » 24 úno 2008 14:16

hafo to všichni hulíte trávu
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.

Reklama
memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

pozdrav

Příspěvekod memphisto » 24 úno 2008 14:22

já ne :evil: :evil:

PS: neměl.vůči tomuhle mám dost vyhraněný názor.
Naposledy upravil(a) memphisto dne 24 úno 2008 14:30, celkem upraveno 1 x.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

zao
Level 6.5
Level 6.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod zao » 24 úno 2008 14:28

nekecej aspoň jednou si měl to každej mladej
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.

Baron Prášil
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod Baron Prášil » 24 úno 2008 14:35

zao píše:nekecej aspoň jednou si měl to každej mladej

to je opravdu velice hostilní :lol:
to je snad fuck kdo hulí a kdo ne,kdo pije heineken a kdo budvar,kdo je na holky a kdo na kluky a kdo má rád rákosku :wink:
na síti nehrozí pasivní kouření! :P a jak se řiká na jihu jůesej Whats you poison?

zao
Level 6.5
Level 6.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod zao » 24 úno 2008 14:38

:D :D :D :D možná je to jen moje představa o světě no ale u nás na sídlišti v brně cca o 15000 obyvatelů to tak je 8) 8) 8)

Baron Prášil
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod Baron Prášil » 24 úno 2008 14:42

pouze můj osobní názor-méně ožralých a více zhulených a svět bude příjemnější místo k životu. :roll:
což nic nemění na základním postulátu,že ideální je zvládat žít bez drog.obávám se ale,
že dnešní svět je místo natolik stresující,že nějakej ten poison rád skoro každej
(mimochodem,sídliště o populaci 15000,to je podhoubí k nějakému jedíčku jak dělané.)

zao
Level 6.5
Level 6.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod zao » 24 úno 2008 14:46

+ vymítit národ tmavší pleti (romy) z naší země...mě by nevadili ale museli by pracovat a chovat se normálně (to hlavně)ten kdo žije ve větším městě vím o čem mluvím

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

pozdrav

Příspěvekod memphisto » 24 úno 2008 14:53

nějak se to od vizitek zvrhává někam jinak. já neříkám, že jsem úplně čistý. užívám legální drogy (alkohol a kouření) i když ty jsou někdy horší než nelegální drogy. z drog třeba takovou trávu beru, ale píchat si a potkávat na ulici feťácké trosky, tak to už je fakt moc a zvlášť, když má ten feťák absťák a za každou cenu potřebuje peníze na dávku, tak pro to udělá cokoliv.dvakrát se mi stalo, že mě takové fetky přepadly ve Zlíně v parku. pak jsem musel na policajty a vysvětlovat, proč skončil s rozbitou držkou a vyraženými zuby ve špitlu, když mě ohrožoval nožem a dopadl hůř on jak já :mad: :evil:
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

zao
Level 6.5
Level 6.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod zao » 24 úno 2008 15:01

:D :D :D :D :D takle na fetky nemůžeš sou to chcípáci co nic nedokážou a chcou jen feta o tvrdých drogách sem vůbec nemluvil ty taky odsuzuju ale su za legalizaci marihuany třeba aji za podmínek jako má alkohol že z hulenej nesmíš za volant ale rozhodně to není klič od tvrdých drog jak se ryje do hlavy na základních školách a navíc jak vidíte v tv má aji léčivý účinky

Baron Prášil
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod Baron Prášil » 24 úno 2008 15:07

hm,zajímavej sociologickej fenomén.a to sem napsal jenom "filtry"

filtry mám na tabák samson, aby mi nelez do h..y-vy šašci :lol:

ne,v pohodě,takovýhle spamtémata sou občas fajn a na každým fóru.asi to nahrazuje ten neuskutčnitelný sraz
pc-help :wink:

rozlišujme rekreační užívání "lehkých" drog a pravidelnou nitrožilní aplikaci tvrdých sedativ a stimulantů.

zao
Level 6.5
Level 6.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod zao » 24 úno 2008 15:13

nejlepší droga co existuje je rozhodně adrenalin no ale záleží na způsobu jeho tvoření :D :D ....já se omlouvám že sem to zamířil jinám směrem tento topic ale jak sem viděl filtr z papírku tak mě hned v hlavě naskočilo jak někdo balí špeka

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

pozdrav

Příspěvekod memphisto » 24 úno 2008 15:17

je vidět na co zao myslíš :lol: alespoň bude mít Baron Prášil co mazat. mě to nedá. asi mě budeš Barone Prášile nenávidět, ale zase si rýpnu :smile: tabák Samson jsem zkoušel jednou a stačilo.chutná jako ten tabák na vykuřování skleníků :lol: jen by mě zajímalo jestli se taky napřidává do mých oblíbených Marlborek, protože to je šílená směs tabáků :lol: :lol:

PS: WOW :o je vidět, že se vyznáš nejen v PC :bigups:
Naposledy upravil(a) memphisto dne 24 úno 2008 15:50, celkem upraveno 1 x.

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”