Ach ty úniky :) Já musím ještě den vydržet, než můžu vytvořit vlákna :)
AMD FX-8350@5GHz stabilní, Asus Crosshair V Formula-Z, 2x 4GB 2400MHz TridentX, AMD Radeon HD6870, SSD Kingston HyperX 256GB, cca 2TB pevné disky, Corsair TX850W. Další HW: AMD x4 955 BE, 965 BE, 970 BE, 975 BE, 980 BE, 1090T BE, 1100T BE, FX-4300, FX-6300, FX-8320, FX-8350, FX-9370 atd
Zajímá mě, kdy Intel začne buď znova procesory letovat, nebo nahradí ten šedý cement něčím kvalitnějším. Někteří lidi píší, že dokázali na I7-7700K (na 1.4V) srazit teplotu delidem a přepastováním až o 30°C.
Nespadnou. 3,5 roku starý Haswell stojí pořád stejně (nebo je snad ještě dražší než předtím?!). Doufám, že AMD se předvede... Intel s IPC nedělá nic pořádného už dobrých 5 let.
Podle KB už rovnou 12K . Do toho opět ze začátku ještě předražené desky jako tumu bylo u Skylaku oproti Haswellu, takže Skylake teď vyjde tak o dobrých 3K levněji.
Ryzen 7 2700 + Freezer 34/X370 C6H/RM650x/RX 5700 Gaming X 8GB GDDR6/Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz/Gammix XPG S11 Pro 512GB/Define S + 4x F14 Silent
AMD X870E/X870 čipset je renovací dva roky starého X670E/X670, byl uveden 21.8., do prodejů a recenzí však jde až 30.září. V jednoduchosti základní odlišnosti jsou pdoobné, jak přinesl třeba Intel Z690 na Intel z790. Hlavní odlišností je přítomnost...
Poslední příspěvek
Vysvětlení funkce Asus Nitropath, které zlepšuje i v praxi přetaktování RAM:
video Der8auer:
text Asus zpráva (bude to i na některých nových Asus Z890):
ASUS ProArt LC 360: Prémiové vodní chlazení pro náročné profesionály
1.jpg
Jeden z nejznámějších výrobců komponent pro PC vydal novou řadu vodních chladičů pod značkou svou značkou ProArt. Obstojí vodní chlazení bez RGB proti jednomu z...
Poslední příspěvek
Chybejici podpora pro Theradripper a Xeon - existuje chladic, ktery ji ma? Tyto procesory maji podstatne
vetsi plochu heatspreaderu, tedy samotny blok musi byt vetsi, nez u beznych desktopovych procesoru.
Pokud to ma byt nevyhoda, ocekaval bych...
Ahoj, na úvod bych rád zmínil, že tato recenze není můj výtvor, ale výtvor jednoho bývalého člena a byla by škoda kdyby nebyla nasdílena a zůstala pouze u něj v disku :D
Asus RT-BE58U – připraven na budoucnost
představení routeru:
V...
Poslední příspěvek
Recenze pěkná, ale nebylo vůbec zmíněno to nejdůležitější za mě. Nemá 6 GHz pásmo jako routery WiFi 6E. Za mě když už WiFi 7, tak jednoznačně tri-band, poslední dobou je tu dost WiFi 6E zařízení a s tímto routerem to nové pásmo vlastně vůbec...
Ahoj dnes jsem se díval na recenze od uživatelů na Alza a konkrétně na AMD grafickou kartu od výrobce sapphire nitro+ radeon rx 7800 xt gaming oc, kde mě znepokojila recenze a nevím by nebylo lepší nVidia. Zde uvádím pár postřehů od jednoho...
Poslední příspěvek
Uplne bych nebral vazne cloveka, co svadi na AMD design PCB a chladic, kdyz AMD zadne graficke karty nevyrabi.
Takzvane place dobre, ale z vetsi casti na spatnem hrobe. AMD tu kartu nevyrobila. Ani NVIDIA karty nevyrabi.
Nejde mi ani tak o taktování, ale chci dát do PC dvě tyto karty, ale naopak chci snížit maximální spotřebu
cca na 85%, abych snížil hlučnost této GK. Všichni výrobci mají nějakou „utilitu“.
1. Jakou utilitu GK má Intel = Její název ? Prosím o web....
Poslední příspěvek
BIOS se nemusi konfigurovat nijak, dve graficke karty pres DirectX 12 musi umet vyuzivat aplikace.
Tedy tech nekolik aplikaci, ktere vice karet podporuji, bude fungovat samo.
Co ma byt cilem? Na hry je Intel Arc naprosto k nicemu, je to takova...